RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ 4ΟΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ

  Ανάσες δροσιάς έχουμε πάρει τις τελευταίες ημέρες με θερμοκρασίες κάτω της κανονικής αφού ο υδράργυρος ακολούθησε αισθητή πτώση. Πέραν από την πτώση θερμοκρασίας είχαμε και αυξημένες νεφώσεις αλλά και σημαντική ενίσχυση των ανέμων που έφταναν στα παραθαλάσσια τοπικά και τα 6 μποφόρ.
 

ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 


Για αύριο Δευτέρα 10 Αυγούστου δεν αλλάζει ιδιαίτερα το θερμοκρασιακό σκηνικό στην περιοχή μας με μέγιστες μεσημεριανές ώρες στους 34-36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29-30 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 31-33 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια. Στα ορεινά 22-29 βαθμούς.
Άνεμοι 3-4 μποφόρ μεσημέρι με απόγευμα ενώ στα παράλια Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου αλλά και βορειοδυτικά και έως 5 μποφόρ.
Καιρικές συνθήκες ηλιοφάνεια με παροδικές αυξημένες νεφώσεις. Το ρίσκο βροχής είναι χαμηλό και απλά ίσως πέσουν κάποιες ψιχάλες σε περιοχές με αυξημένες νεφώσεις.

Την Τρίτη 11 Αυγούστου σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία 1 έως 2 βαθμούς με τους ανέμους στα 3-4 μποφόρ μεσημέρι με απόγευμα ενώ στα παράλια Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου παροδικά και έως 5 μποφόρ.
Καιρικές συνθήκες ηλιοφάνεια με παροδικές αυξημένες νεφώσεις. Το ρίσκο βροχής είναι χαμηλό και απλά ίσως πέσουν κάποιες ψιχάλες σε περιοχές με αυξημένες νεφώσεις.

Τετάρτη και Πέμπτη 12-13 Αυγούστου σε περαιτέρω άνοδο η θερμοκρασία και έτσι και τις ημέρες 14-15 Αυγούστου αναμένεται θερμός καιρός με μέγιστες θερμοκρασίες στο εσωτερικό 38-40 βαθμούς και στους 32-35 βαθμούς σε παράλιες περιοχές. Στα ορεινά 26-32 βαθμούς. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από Τετάρτη και μετά.

Για τις επόμενες ημέρες μετά τις 15 Αυγούστου δεν φαίνεται κάποια αισθητή πτώση θερμοκρασίας