RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Στη 13:00 ακριβώς το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ξεκίνησε για τελευταία φορά. Μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχωρεί και μόνο συγκίνηση και χαρά μπορεί να νιώσει για όλα αυτά που έχει καταφέρει. Η τελευταία εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο από όμορφες στιγμές της στον Alpha, ενώ στο τέλος του αποσπάσματος η Ελένη βγήκε δακρυσμένη στον αέρα της εκπομπής.

«Συγγνώμη, λυπάμαι, δε μπορώ να μιλήσω. Παρότι το έργο αυτό που λέγεται Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα… μέχρι το τέλος. Δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πως θα είμαι εγώ σε αυτό το τέλος. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου. Ό,τι έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα σε αυτή την διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου.

Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Σχεδόν τριάντα χρόνια… Μπορεί πάντα να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω και κάτι για εμένα. Δεν ξέρω το μετά. Και να ξανά ανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Αλλάζει η εποχή, αλλάζει η Ελλάδα, αλλάζουν οι άνθρωποι, οι συνθήκες εργασίας, τα πλατό… Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».          tlife 



 

 

 

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)