RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας,
για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του οδηγείται σήμερα 68χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής χρήσης βίας και δημόσιας εξύβρισης.
Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε αυτεπάγγελτα από την Αστυνομία, μετά από ανάρτηση σχετικού βίντεο, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο φαίνεται να διαπράττονται αδικήματα απειλών και επίθεσης σε βάρος γυναίκας. Από τις έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκε 31χρονη η οποία, προέβη σε σχετική καταγγελία.
Με βάση τη μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 68χρονου, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.
«Δεν θέλω να σε δέρω άλλο...»
Σάλο έχουν προκαλέσει τα βίντεο, τα οποία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από χθες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για αλλοδαπή οικιακή βοηθό την οποία κακομεταχειρίζεται ο Ελληνοκύπριος εργοδότης της. Το εν λόγω περιστατικό με βάση πληροφορίες συνέβη στην περιοχή της Δευτεράς, στην Λευκωσία.
Κλαίγοντας η γυναίκα ακούγεται να εκλιπαρεί, λέγοντας: «κάθε μέρα τούτα, πόσο ξύλο να τρώω;», ενώ ο εργοδότης-νταής, λέει, «δεν θέλω να σε δέρω άλλο... δεν θέλω να με περιπαίζεις». 24news