RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΜΟΝΟ Η ΑΗΚ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΑ

Μειωμένος κατά 7% αναμένεται να
είναι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος κατά τον μήνα Ιούνιο, με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου να συνεχίζει τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Παράλληλα να θυμίσουμε την έκπτωση που προσφέρει η ΑΗΚ 10% σε όλους τους πελάτες της. Η έκπτωση αυτή έχει εφαρμοστεί από τη 1η Απριλίου για τους δίμηνους πελάτες και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Ιουλίου, ενώ για τους μηνιαίους πελάτες που έχει ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουνίου», ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αρχής Ηλεκτρισμού, οι μειώσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος οφείλονται στις χαμηλές τιμές στη διεθνή αγορά καυσίμων συνεπεία της παγκόσμιας κρίσης που επέφερε ο κορωνοϊός.
«Η ΑΗΚ έχει εκμεταλλευτεί πλήρως τους αποθηκευτικούς της χώρους σε καύσιμο. Δηλαδή οι αποθηκευτικοί χώροι που είχε στη διάθεσή της ήταν γεμάτοι με όλο σχεδόν το καύσιμο που μπορούσε να αγοράσει τον καιρό που οι διαθέσιμες τιμές καυσίμου ήταν σε χαμηλά επίπεδα», πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου.
Στο μεταξύ, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν σήμερα νωρίς το πρωί αρκετές περιοχές ανά το παγκύπριο, μετά από βλάβη που προέκυψε στην Τοπική Μονάδα Παραγωγής της Αρχής Ηλεκτρισμού στο Βασιλικό.
«Αμέσως τέθηκαν σε λειτουργία οι μονάδες ταχείας εκκίνησης και εντός 20 λεπτών ξεκίνησε η σταδιακή ηλεκτροδότηση στους επηρεαζόμενους, μέχρι και τις 9 όλοι οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές είχαν και πάλι ηλεκτρική ενέργεια», δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου. omegalive