RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - Ο ΚΑΙΡΟΣ "ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ" - ΟΛΑ ΤΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας με ενδεχόμενο
τοπικών βροχών-Δεν αποφασίζει να έρθει το καλοκαίρι
Ανανεωμένοι πίνακες καιρικών συνθηκών και ανέμων

Καλησπέρα φίλοι μου
Θερμό ρεύμα αέρα έρχεται προς την περιοχή μας με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα με αποκορύφωμα μέχρι την Τετάρτη.Οι θερμοκρασίες αυτές τις ημέρες θα είναι πάνω της κανονικής.
Όμως από Πέμπτη η θερμοκρασία σημειώνει και πάλι πτώση με το ενδεχόμενο να έχουμε αστάθεια με τοπικές βροχές ή και καταιγίδες σε ορεινά και εσωτερικό Παρασκευή με επέκταση και το Σάββατο. Ρίσκο στο 30% και θα δούμε εντός των επόμενων 2 ημερών αν θα αυξηθεί ή μειωθεί αυτό το ρίσκο.
Φαίνεται να εισέρχεται ασταθές δροσερό ρεύμα αέρα από τα βορειοδυτικά(μεγάλος μέρος της Ευρώπης θα είναι κάτω από έντονη αστάθεια με βροχές και καταιγίδες)με εμφάνιση αποκομμένης λίμνης στην ατμόσφαιρα.

Στο 3 δεκαήμερο του Ιούνη θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα να καλοκαιριάσει αλλά περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα...
Ανανεώθηκαν οι πίνακες καιρικών συνθήκων ανα επαρχία και μπορείτε να τους δείτε στο πιο κάτω σύνδεσμο. Όταν θα μπείτε στη σελίδα πατήστε στο ένθετο εβδομαδιαίο δελτίο καιρού. Έχω προσθέσει υγρασία αυγινές-μεσημεριανές-βραδινές ώρες. Για τα ορεινά θα προστεθεί αύριο ο πίνακας. https://www.wfcyprus.com/leykosia
Ανανεώθηκαν και οι πίνακες με τους ανέμους ανα επαρχία στο πιο κάτω σύνδεσμο που είναι η ιστοσελίδα μου. Ενισχύονται μέσα της εβδομάδας https://www.wfcyprus.com/ebdomadiaio-deltio-anemwn
Σήμερα Κυριακή βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές παρατηρήθηκαν σε ορεινά και εσωτερικό που πιστεύω στο εσωτερικό ήταν κυρίως πιο ισχυρές.
Με βάση και τον χάρτη που σας παρουσίασα στο χθεσινό δελτίο για τις περιοχές με πιο αυξημένες πιθανότητες η πρόβλεψη ήταν επιτυχής.