RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική της απάντηση έδωσε η χήρα του Κώστα Βουτσά,
Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την αυστηρή προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά στην Ελεονώρα Μελέτη για τα κληρονομικά του ηθοποιού.

Η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε πως η ίδια και οι κόρες του Κώστα Βουτσά είναι αγαπημένες και θα λύσουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες. Λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μας έκανε να χαθούμε. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται με τα κληρονομικά. Νομίζω πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα. Νομίζω πως όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν.

Εγώ δε θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω πως μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.           tlife 










ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)