RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ - ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Ποια είναι η εντυπωσιακή 35χρονη (αριστερά) από το
Παγκράτι, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές θεωρείται ως η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα (δεξιά)

Με αμείωτο ενδιαφέρον, η πλευρά της 34χρονης Ιωάννας, παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις πίσω από την προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας από το Παγκράτι, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές θεωρείται ως η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποτος για την επίθεση

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Στο σπίτι της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη σήμερα το πρωί ως η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα επικεντρώνουν την τελευταία ώρα τις έρευνες τους οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με την 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο στο σπίτι της το οποίο κάνουν φύλλο και φτερό αναζητώντας επιπλέον στοιχεία.

Μέχρι στιγμής πάντως η 35χρονη δεν έχει πει το παραμικρό για την υπόθεση και κρατάει το στόμα της κλειστό στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν και μια δεύτερη γυναίκα για την οποία εκτιμούν ότι ήταν αυτή που έδωσε το βιτριόλι στην μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε στις 20 Μαΐου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί την οποία χρησιμοποίησε η «βιτριολίστρια».

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος της Ιωάννας Ιωάννης Λύτρας επικοινώνησε με την 34χρονη και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις.       protothema










ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)