RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

10 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ (PICS)

Αρκετές είναι οι γυναίκες, που καταζητούνται από την
Αστυνομία Κύπρου για διάφορα αδικήματα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, στην κατηγορία με τα πρόσωπα που καταζητούνται, υπάρχουν αναρτημένες οι φωτογραφίες τους ή/και οι λεπτομέρειες της ταυτότητάς τους.

Ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες που καταζητούνται διέπραξαν το ίδιο ή παρόμοιο αδίκημα.

Η λίστα με τις γυναίκες που καταζητούνται στην Κύπρο:

1) Η Αστυνομία αναζητεί δύο άγνωστα πρόσωπα (φωτογραφίες) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής πορτοφολιού, που διαπράχθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2018, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας στο τηλέφωνο 22802800, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 





2) Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από πιστωτική κάρτα, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 18/3/2019 στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου στο τηλέφωνο 22607760, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.




3) Η Αστυνομία καταζητεί την RUMYANA KIRILIVA, 30 ετών, από τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκε στις 6 Ιουλίου, 2019 στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.





4) Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί την πιο κάτω εικονιζόμενη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου, 2017 – 1 Αυγούστου 2018 στην Αραδίππου.

Η καταζητούμενη ονομάζεται Ευανθία Χριστοδούλου, 38 χρόνων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλ. 24-804560, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.





5) Η Αστυνομία αναζητεί το πιο κάτω πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στις 6/9/2019 σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Η ύποπτη περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, 25 ετών, κανονικής σωματικής διάπλασης με μακριά καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.




6) Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο πιο κάτω εικονιζόμενα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου μάρκας Toyota, μοντέλο Ist, χρώματος αργυρού, με αριθμό εγγραφής KPF114, αξίας 3,500 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο κλάπηκε μεταξύ των ωρών 11.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 25 Ιανουαρίου, 2020 και 8.00 το πρωί της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου, 2020, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριάς του, στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας, στην Λεμεσό. Εντός του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα πορτοφόλι, αξίας 20 ευρώ, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και το δελτίο ταυτότητας του υιού της ιδιοκτήτριας του οχήματος, τα οποία επίσης κλάπηκαν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εγέρθηκαν υποψίες εναντίον των δύο αναζητούμενων εικονιζόμενων προσώπων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους, καθώς και οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του κλοπιμαίου αυτοκινήτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.




7) Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής περιουσίας και χρηματικού ποσού συνολικής αξίας 2840 ευρώ, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 9 Φεβρουαρίου, 2020, στην Λευκωσία, η Αστυνομία αναζητεί τα πιο κάτω εικονιζόμενα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων των υπόπτων και στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.





8) Η Αστυνομία καταζητεί την KAUR KULWINDER, 40 χρόνων, από την Ινδία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 04/02/2020 σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Μόρφου στο τηλ. 22-802520 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.




 

9) Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της LILUBE JIVA ODEDARA, 33 ετών, από την Ινδία. Εναντίον της, εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκε στις 4/2/2020, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Μόρφου, στο τηλέφωνο 22802520, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.              24news




 











ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)