RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Η ΕΞΟΜΟΓΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΞΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ - ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΒΙΝΤΕΟ

Η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα από μία
μαυροφορεμένη γυναίκα είναι η τραγική είδηση που απασχολεί όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα και την αδερφή της ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την ενδελεχή έρευνα προκειμένου να βρουν την ένοχη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» παρουσίασε στους τηλεθεατές τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από δέκα χρόνια στην γνωστή παρουσιάστρια η βρετανίδα Κέιτι Πάιπερ, η οποία είχε δεχθεί σε ηλικία 24 ετών επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από έναν άνδρα που είχε γνωρίσει στο Facebook.

Η Κέιτι Πάιπερ είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο που έγινε η επίθεση αλλά και για τον απερίγραπτο πόνο που ένιωσε στο πρόσωπό της. Στην αρχή η ίδια κλείστηκε στον εαυτό της και χρειάστηκε πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της. Προκειμένου οι γιατροί να επαναφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο το πρόσωπό της η Κέιτι Πάιπερ έκανε 34 χειρουργεία.

Σήμερα, η ίδια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον ξυλουργό σύζυγό της ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Παράλληλα, η Κέιτι Πάιπερ έχει φτιάξει ένα ίδρυμα που φέρει το όνομά της και βοηθάει ανθρώπους που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις ενώ δίνει σκληρό αγώνα για να αυξηθούν οι ποινές στους δράστες επιθέσεων με οξύ.            tlife 










ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)