RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΚΥΠΡΙΟΣ ΞΕΣΠΑ ΣΤΟ SHOWTIME - ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ


Κύπριος αναγνώστης του ShowTime Cy ξεσπά στη σελίδα μας για τα προβλήματα που αντιμετοπίζει με την γραμμή βοήθειας σε ότι αφορά τον κορωνοιό. 

Ο ίδιος, κινδυνεύει τώρα ή να χάσει ξαφνικά τη δουλειά του ή θα πρέπει να πληρώσει που ? και πόσα ? για να αποδείξει πως είναι "καθαρός". Σε όλους όσους συμβεί κάτι ανάλογο θα πρέπει να υποστούν τα ίδια... ? 

Ενα σύστημα που κατά τα λεγόμενα του "μπάζει" από παντού.

Ο ίδιος μας έστειλε το παρακάτω κείμενο: 
"Καποιος απο την οικογένεια μας βγήκε θετικό κρούσμα κορωνοιού. Ηρθαμε σε επαφή μαζί του και αναγκαστήκαμε από το Υπουργείο Υγείας να μείνουμε σπίτι σε υποχρεωτική καραντίνα.. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε αδεια από τις εργασίες μας. Πέρασαν οι δεκατέσσερις μέρες απομόνωσης και ευτυχώς δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Τώρα ο εργοδότης μου απαιτεί το αποτέλεσμα του τεστ.. 
Τεστ όμως δεν ήρθαν να μας κάνουν και η απάντηση τους αν έχετε συμπτώματα μονο θα έρθουμε για το τεστ ή μπορείτε να αποταθείτε σε ιδιωτικά εργαστήρια. 
Είμαστε γραμμένοι στο ΓΕΣΥ. Δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί τους ΑΜΈΤΡΗΤΕΣ φορές και κάθε φορά λαμβάνω διαφορετική απάντηση. Εχω πελαγώσει . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, Βοηθήστε με.
(Φώτο ιντερνετ)


Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ακόμα και από τις αρμόδιες υπηρεσίες ας βοηθήσει με σχόλιο κάτω από το ποστ.