RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

"ΗΡΘΕ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ". ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ

Είναι και σε γνώση των ιδίων η ύπαρξη κρουσμάτων σε
υπεραγορές και φούρνους είπε ο Δρ. Κωστρίκης – Όσα ανέφερε απαντώντας σχετική ερώτηση στη διάρκεια της διάσκεψης τύπου.

Κρούσματα κορωνοϊου σε υπεραγορές, τράπεζες και φούρνους επιβεβαίωσαν οι επιδημιολόγοι του Υπουργείου Υγείας, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης δημοσιογραφικής διάσκεψης Τύπου, για ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κατά πόσον υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού σε υπεραγορές, φούρνους και τράπεζες, τα οποία διαγνώστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, ο Δρ. Κωστρίκης είπε «Ήρθε στη γνώση μας αυτό το θέμα. Ότι υπάρχουν λοιμώξεις σε άτομα που δουλεύουν σε τόπους που έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα. Είναι εξαιρετικής σημασίας να το γνωρίζουμε αυτό το πράγμα».

«Όπως είπε και ο συνάδελφος Μάριος Λοίζου με την νέα επιδημιολογική μελέτη των 20 χιλιάδων διαγνωστικών τεστ θα εξεταστούν σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σε αυτά τα μέρη και θα πάρουμε μια ακριβή εικόνα για τον αριθμό των ατόμων που δουλεύουν αυτή τη στιγμή και έχουν τον ιό».

Πιθανολογώ ότι αυτά τα άτομα είναι ασυμπτωματικοί, πιθανόν να έχουν τον ιό και να μην το γνωρίζουν, οπότε η δική μου η εισήγηση είναι όλα αυτά τα άτομα να φορούν μάσκες. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλον κόσμο είναι καλά να προφυλάσσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.          cyprusnews
 









ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)