Ο Κύπριος κορυφαίος σεφ, της παγκόσμιας γαστρονομίας,
βραβευμένος με αστέρι Michelin, Ανδρέας Μαυρομάτης στο πλευρό όσων μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στον κατάλογο με τα καλύτερα εστιατόρια στη Γαλλία, τον γνωστό σε όλους guide Michelin, συγκαταλέγεται ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης και συγκεκριμένα το εστιατόριο του, Mavrommatis, το οποίο έλαβε το πρώτο του αστέρι και βρίσκεται στο πέμπτο διαμέρισμα του Παρισιού. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμπερίληψη στον εν λόγω κατάλογο αποτελεί την ύψιστη διάκριση για την γαστρονομία.
Τα αδέλφια Μαυρομμάτη διαθέτουν και δικό τους μίνι εστιατόριο εντός των Gallery Lafayette, χάρη μάλιστα στον χώρο αυτό αλλά και τα τυποποιημένα προϊόντα με τις ελληνικές γεύσεις που διαθέτουν στην γαλλική αγορά υπό την επωνυμία «Τhessalia» κάνουν δημοφιλείς τις γεύσεις μας. Η οικογένεια έχει δημιουργήσει εργοστάσιο στα περίχωρα του Παρισιού για την παραγωγή ελληνικών προϊόντων και τυποποιημένων ελληνικών φαγητών που προωθεί στα σούπερ μάρκετ. Χάρη στα έτοιμα φαγητά τους οι Μαυρομμάτηδες έχουν σημειώσει ένα μοναδικό ρεκόρ: Πωλούν γύρω στα 150 κιλά ταραμοσαλάτα ημερησίως! Οι Γάλλοι λατρεύουν όλο και περισσότερο τα γεμιστά, τους ντολμάδες και την ταραμοσαλάτα γι΄αυτό και η φαμίλια Μαυρομμάτη χάρη στις γεύσεις και τους τρελούς της τζίρους γίνεται πια σημείο αναφοράς.
Ο καταξιωμένος κύπριος σεφ, ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία με την οποία ανακοινώνουν, την εμπλοκή τους στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, αφού ο ίδιος και τα φημισμένα ανά το παγκόσμιο εστιατόρια του, παραθέτουν δωρεάν πλήρη γεύματα στα νοσοκομεία του Παρισιού. reporter
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)
βραβευμένος με αστέρι Michelin, Ανδρέας Μαυρομάτης στο πλευρό όσων μάχονται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στον κατάλογο με τα καλύτερα εστιατόρια στη Γαλλία, τον γνωστό σε όλους guide Michelin, συγκαταλέγεται ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης και συγκεκριμένα το εστιατόριο του, Mavrommatis, το οποίο έλαβε το πρώτο του αστέρι και βρίσκεται στο πέμπτο διαμέρισμα του Παρισιού. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμπερίληψη στον εν λόγω κατάλογο αποτελεί την ύψιστη διάκριση για την γαστρονομία.
Τα αδέλφια Μαυρομμάτη διαθέτουν και δικό τους μίνι εστιατόριο εντός των Gallery Lafayette, χάρη μάλιστα στον χώρο αυτό αλλά και τα τυποποιημένα προϊόντα με τις ελληνικές γεύσεις που διαθέτουν στην γαλλική αγορά υπό την επωνυμία «Τhessalia» κάνουν δημοφιλείς τις γεύσεις μας. Η οικογένεια έχει δημιουργήσει εργοστάσιο στα περίχωρα του Παρισιού για την παραγωγή ελληνικών προϊόντων και τυποποιημένων ελληνικών φαγητών που προωθεί στα σούπερ μάρκετ. Χάρη στα έτοιμα φαγητά τους οι Μαυρομμάτηδες έχουν σημειώσει ένα μοναδικό ρεκόρ: Πωλούν γύρω στα 150 κιλά ταραμοσαλάτα ημερησίως! Οι Γάλλοι λατρεύουν όλο και περισσότερο τα γεμιστά, τους ντολμάδες και την ταραμοσαλάτα γι΄αυτό και η φαμίλια Μαυρομμάτη χάρη στις γεύσεις και τους τρελούς της τζίρους γίνεται πια σημείο αναφοράς.
Ο καταξιωμένος κύπριος σεφ, ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία με την οποία ανακοινώνουν, την εμπλοκή τους στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, αφού ο ίδιος και τα φημισμένα ανά το παγκόσμιο εστιατόρια του, παραθέτουν δωρεάν πλήρη γεύματα στα νοσοκομεία του Παρισιού. reporter
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)