RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Για πρώτη φορά, οι κάτοικοι του Κολοράντο
θα είναι σε θέση να παραγγείλουν νόμιμα  προϊόντα κανναβης τα οποια θα παραδίδονται απευθείας στα σπίτια τους από την Παρασκευή.
Η έναρξη του περιορισμένου προγράμματος επικεντρώθηκε σε ασθενείς με ιατρική χρήση κάνναβης και έρχεται μια εβδομάδα μετά απο την αδειοδητηση της Native Roots που έλαβε την πρώτη άδεια παράδοσης της χώρας . Και ενώ η άδεια δεν σχετίζεται με το ξέσπασμα του κορωνοίου , ο συγχρονισμός είναι τέλειος, καθώς οι πολίτες απαγορεύεται να φεύγουν από το σπίτι για να αποφύγουν τη σύλληψη ή τη διάδοση του ιού.
Η υπηρεσία παράδοσης θα περιοριστεί σε ασθενείς  που πρέπει επίσης να είναι εγγεγραμμένοι στο ιατρείο και όσοι δεν έχουν ήδη εγγραφεί πρέπει να το πράξουν προσωπικά προς το παρόν-αν και η Native Roots δήλωσε ότι «εξετάζει μια συμβατή, τηλε-λύση για την εγγραφή ασθενούς».
Οι Native Roots είπαν ότι υπάρχει οριο με ελάχιστη αγορά 100 $ και ενθαρρύνουν τους ασθενείς να πληρώσουν με χρεωστική κάρτα και όχι με μετρητά, πιθανώς επειδή οι οδηγοί θα μπορούσαν να είναι στόχοι διαρρήξεων εάν μεταφέρουν μεγάλα ποσά μετρητών ή λόγω ανησυχιών ότι αν τα μετρητα αλλάζουν χέρια θα μπορούσαν να προωθήσουν την εξάπλωση του COVID-19. legali cyprus