RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΟΙ ΔΩΡΕΑ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΜΑΣ

Ο Δήμος Πάφου παραχωρεί τις προστατευτικές
μάσκες που δώρισε η Πρεσβεία της Κίνας για τις ανάγκες του, στο Νοσοκομείο Πάφου προκειμένου να στηριχθεί το έργο του νοσηλευτηρίου και των επαγγελματιών υγείας.
Μέρος των 5000 μασκών που παρέλαβε η δημοτική αρχή από την Πρεσβεία της Κίνας, διατέθηκαν ήδη για τις ανάγκες της δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε στην Οικία Επάρχου την περασμένη εβδομάδα. Όπως είχε ανακοινώσει εξ αρχής ο Δήμος, οι υπόλοιπες μάσκες θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Πάφου και ένα μέρος τους για άλλες επείγουσες ανάγκες που προκύπτουν στην πόλη.
Η δωρεά των 5000 προστατευτικών μασκών αποτελεί μια έμπρακτη επίδειξη της αλληλεγγύης και των αισθημάτων φιλίας της Κίνας προς την Πάφο και τους κατοίκους της, αφού διατηρεί τα τελευταία χρόνια μια στενή σχέση συνεργασίας με τον Δήμο της πόλης.
Ο Δήμος Πάφου εκφράζει με ανακοίνωση του τις ευχαριστίες του προς την Πρεσβεία της Κίνας στη Λευκωσία και προσωπικά προς τον Πρέσβη, Huang Xingyuan, για την ευγενική αυτή χειρονομία που αντανακλά και εκφράζει την αμοιβαία σχέση φιλίας και συνεργασίας που έχουν αναπτύξει και διατηρούν ο Δήμος Πάφου και η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σε όλα τα επίπεδα προς όφελος των πολιτών.    philenews