RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Με τα τελευταία στοιχεία να δικαιολογούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια, το Υπουργικό Συμβούλιο συνεδριάζει και παίρνει αποφάσεις για το επόμενο διάστημα.
 
Εκτός απροόπτου, τα περιοριστικά μέτρα θα παραταθούν μέχρι το τέλος Απριλίου, με τα περιστατικά κορωνοϊού να είναι συνολικά 494, μετά τα 29 νέα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.
 
Η προσοχή παραμένει στα δημόσια νοσηλευτήρια, αλλά και στο εν εξελίξει Γιούρογκρουπ και τις αποφάσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Oδηγίες για επικοινωνία δικαιούχων με τον Προσωπικό Ιατρό για κορωνοϊό
philenews
Έτοιμη αρχές Μαΐου η καινούργια πτέρυγα του ΓΝΛ για κρούσματα κορωνοϊού
philenews
Στην κατασκευή καινούργιας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία θα φιλοξενεί κρούσματα κορωνοϊού και αναμένεται να είναι έτοιμη αρχές Μαΐου, προχωρεί η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη πτέρυγα θα χρησιμοποιηθεί ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με δυνατότητα 20 κλινών.

Στις 19:00 οι ανακοινώσεις του Υπουργικού
 philenews
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, πλαισιωμένος από τους αρμόδιους Υπουργούς, θα προβεί σε δηλώσεις, αναφορικά με τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για το θέμα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, απόψε στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

philenews
Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «ΚΟΙΟΣ» του Πανεπιστημίου Κύπρου επεξεργάστηκε την εικόνα της πανδημίας στην Κύπρο, καταγράφοντας, μεταξύ άλλων, τα θετικά περιστατικά στον ιό ανά Δήνο και περιοχή παγκύπρια. Σημειώνεται ότι η Διαδικτυακή Πύλη Πληροφόρησης covid19.ucy.ac.cy θα βρίσκεται διαρκώς στη διάθεση του κοινού της Κύπρου, με τα δεδομένα του να ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.