RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ - ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ

Δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση η κατάσταση της υγείας του
Μπόρις Τζόνσον, 12 και πλέον ώρες αφού ο πρωθυπουργός της Βρετανίας μπήκε στην εντατική. Δεν έχει χρειαστεί αναπνευστήρα, αλλά μπήκε στην Εντατική μήπως τον χρειαστεί.
Μέσα σε δυο ώρες, από τις 17:00 έως τις 19:00, η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον επιδεινώθηκε τόσο πολύ που χρειάστηκε να μπει στην Εντατική. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή μήπως ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν ήταν τόσο καλά όσο ήθελε να υποστηρίζει η Ντάουνινγκ Στριτ και ο ίδιος, για να μην φανεί αδύναμος στο πολιτικό κατεστημένο και να μιμηθεί τον Τσόρτσιλ;
Στις 17:00 ο πρωθυπουργός ήταν τόσο καλά, που δούλευε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στις 19:00 δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και τον έβαλαν στην Εντατική. Κάποιοι θεωρούν πως κανείς δεν ξέρει την πραγματική αλήθεια. Όταν αποφασίστηκε ο Τζόνσον να μπει στην Εντατική, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου σερ Μαρκ Σέντγουιλ, έκανε επείγουσα βιντεοκλήση στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για να τους ενημερώσει. Ένας από τους υπουργούς περιέγραψε τη στιγμή πως “απόλυτα σοκαριστική”.
Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό στις 27 Μαρτίου. Έκτοτε, έμενε σε απομόνωση στο διαμέρισμά του στη Ντάουνινγκ Στριτ. Η πρώτη φορά που τον είδε κάποιος δημόσια ήταν το βράδυ της 2ας Απριλίου όταν βγήκε κι εκείνος στην εξώπορτα για να χειροκροτήσει το προσωπικό του NHS. Η επόμενη φορά (και δεν ήταν καλή) ήταν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όταν ανέβασε video, την περασμένη Παρασκευή, για να πει ότι ο πυρετός δεν του πέφτει.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον δεν πάλευε επί 10 μέρες με τον κορονοϊό χωρίς να μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

Το γεγονός πως, σύμφωνα τουλάχιστον με τα βρετανικά ΜΜΕ, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μέσα σε δυο ώρες, τόσο ώστε να χρειαστεί να μπει στην Εντατική και να του χορηγηθούν τέσσερα λίτρα οξυγόνο, δείχνει ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν χειρότερα απ’ ό,τι ήθελε η Ντάουνινγκ Στριτ να λέει.NEWSIT