RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

8 συλλήψεις για το άγριο φονικό του 20χρονου
από τη Συρία στην Πάφο – Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις για το έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ στην περιοχή της παραλίας της «Βρέξης» στην Χλώρακα – Έδωσε κατάθεση τους ανακριτές η γυναίκα του δράστη – Ενδεχόμενο το θύμα να ήταν ζωντανό μετρά και τις 13 μαχαιριές που δέχθηκε – «Φως» από την νεκροτομή
Ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη πίσω από το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πάφο έχουν οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση.
Άνοιξε ο… χορός των συλλήψεων
Σε οχτώ συλλήψεις προχώρησε ήδη η Αστυνομία σε σχέση με την στυγερή δολοφονία του 20χρονου Τζαμάλ Αλχατζί από την Συρία.
Η δολοφονία διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής αλλά η σορός του 20χρονου εντοπίστηκε το Σάββατο το απόγευμα. Η σορός του νεαρού έφερε τραύματα από μαχαίρι. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, οι δράστες του κατάφεραν 13 μαχαιριές.
Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου έψαχναν συνολικά 10 πρόσωπα, τους δύο καταζητούμενους που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Σάββατο και άλλα οχτώ πρόσωπα. Μέχρι στιγμής δηλαδή έχουν συλληφθεί όλοι πλην των δύο καταζητούμενων.