RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ - "ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ"

Κραυγή απόγνωσης και αγανάκτησης από νοσηλευτή που
βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά της επιδημίας του κορωνοϊού – «Κάτσετε στα σπίτια σας, βοηθήστε μας να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Λυπηθείτε μας» είναι τα λόγια του μαχαίρι στην συνείδηση όλων μας

Η μάχη είναι δύσκολη και στην πρώτη γραμμή βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές παλεύοντας με όλα τα εφόδια που έχουν να σώσουν όσες  περισσότερες ψυχές! Γιατί; Μα γιατί κάνεις δεν περισσεύει σε αυτή την μάχη κατά του κορωνοϊού.

Νοσηλευτής που εκτελεί καθήκοντα στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο δημόσιου νοσηλευτηρίου της Κύπρου, ξεσπά θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στους πολίτες.

Όπως αναφέρει είναι εξαντλημένοι όσο ποτέ άλλοτε, ενώ η ψυχολογία τους είναι πάρα πολύ άσχημη βλέποντας ασθενείς να παλεύουν με τον «αόρατο» εχθρό.

Η Cyprus Times προχωρά στη δημοσίευση της ανάρτησής του, προστατεύοντας ωστόσο τα προσωπικά του στοιχεία.

«Τα γράφω αυτά η ώρα 4 το πρωί στον θάλαμο του κορωνοϊού στο νοσοκομείο.. Είμαστε εξαντλημένοι όσο ποτέ.. Αλήθεια δεν βρίσκω λόγια κατάλληλα δεν υπάρχουν οι λέξεις να περιγράψουν αυτά που περνάμε αυτά που νιώθουμε…Εκτός του ότι η ψυχολογία μας είναι πολύ άσχημη ήδη επειδή δεν βλέπουμε τις οικογένειες μας τα μωρά μας τους ανθρώπους μας για να τους προστατέψουμε οι “υπεύθυνοι” μας μέσα από τα γραφεία τους να δίνουν “οδηγίες”… Αλήθεια δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί θα ξεφύγω πολύ.. Παρά πολύ.. Έχω τόσο θυμό τόσα νεύρα που καλύτερα να μην πω όσα θέλω και πρέπει να πω.. Συνεργασία 0 κατανόηση 0 διοίκηση👎👎👎 Κάτσετε στα …..  σπίτια σας …… Βοηθήστε μας να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.. Λυπηθείτε μας..

ΥΓ. Γιατί άραγε οι μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης είναι από τα νοσοκομεία μας?? Άραγε φταίει κάτι? Ας προβληματιστεί επιτέλους κανένας. 


                   







ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)