RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εν μέσω μίας νέας πραγματικότητας την οποία βιώνει η
Κύπρος, τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται μέρα με τη μέρα, ενώ τα μέτρα παγκοσμίως αλλά και στο νησί μας ενισχύονται. Η μάχη της ιχνηλάτησης συνεχίζεται σε μια προσπάθεια να συγκρατηθεί η εξάπλωση του ιού, ενώ οι αρμόδιοι επαναλαμβάνουν προς τους πολίτες να περιοριστούν στο σπίτι τους ώστε να σπάσει η αλυσίδα.

Το Σάββατο, 21 Μαρτίου, η Κύπρος κατέγραψε τον πρώτο νεκρό από τον νέο κορωνοϊό, COVID-19. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας πρόκειται για τον 70χρονο Βρετανό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από την επιβεβαίωσή του ως κρούσμα COVID-19. Ο ασθενής νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με πολύ βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και είχε βρεθεί θετικός στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών κρούσματος COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφθασε στα 95 έπειτα από την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Κυριακής (22/3) για 11 νέα κρούσματα.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα (23/3) συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η διϋπουργική επιτροπή αξιολόγησης για θέματα κορωνοϊού.

Για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, αναμένεται να ενημερώσει στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας (23/3) μέσω νέου Διαγγέλματος ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.       24news
 










ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)