RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παρουσιάζονται εκ νέου την Πέμπτη (20/2)
ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου, με την Κατηγορούσα Αρχή να ζητά την παραπομπή των δύο σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ύποπτοι, συνελήφθησαν στις 11/2 και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου για διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησής τους, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Κατά την διάρκεια της κράτησής τους, οι δύο άνδρες ανακρίθηκαν χωρίς ωστόσο να δείξουν διάθεση να συνεργαστούν με τις Αρχές. Σημειώνεται ότι ανακρίθηκαν και την Τετάρτη (18/2) μια μέρα δηλαδή πριν εκπνεύσει το διάταγμα προσωποκράτησής τους και οδηγηθούν ξανά ενώπιον δικαστηρίου, κρατώντας ωστόσο την ίδια στάση.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην διαιτητής και νυν πρόεδρος της Αγίας Νάπας και μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Δημήτρης Μασίας και ο μέχρι πρότινος (σ.σ. διαγράφηκε από τα μητρώα της ΚΟΠ) διαιτητής, Ανδρέας Κωσνταντίνου συνελήφθησαν για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Το 24news και η Μαρινέλλα Παναγιώτου βρίσκονται στο δικαστήριο και σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις: 


- Δεν έχει δοθεί το μαρτυρικό υλικό στους δικηγόρους των ύποπτων και ζητείται χρόνος - περίπου μια ώρα - για να ενημερωθούν. Η δικαστής όρισε την έναρξη της διαδικασίας για η ώρα 11:15. Σημειώνεται ότι τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ανέλαβε ο δικηγόρος Άνδρος Πελεκάνος.
- Καταφθάνει στο δικαστήριο ο Δ. Μασιάς - Εν αναμονή της έναρξης της διαδικασίας. Απο 24news













ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)