RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ

Έρευνα Αστυνομίας για επίθεση σε βάρος Εθνοφρουρού στη Λήδρας –
Οδηγίες για εντοπισμό του άνδρα που φαίνεται να τον κτυπά – Κάνει το γύρο του διαδικτύου
Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο εμφανίζεται πρόσωπο να επιτίθεται σε Εθνοφρουρό.
Το περιστατικό βρίσκεται υπόψιν της Αστυνομίας και έχει ξεκινήσει έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, έδωσε οδηγίες ο Αρχηγός για άμεση και εις βάθος διερεύνηση. Αρμόδια πηγή ανέφερε πως «είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά» τόνισε και υπογράμμισε πως στην Αστυνομία είναι αποφασισμένοι να εντοπίσουν το πρόσωπο.
Για το ζήτημα δόθηκαν σαφείς οδηγίες από την ηγεσία της Αστυνομίας να εντοπιστεί ο εικονιζόμενος άντρας που χτυπά στρατιώτη. Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συλληφθούν άλλα δύο πρόσωπα που φαίνονται στο βίντεο να έχουν εμπλοκή.
Παράλληλα Αστυνομία και Στρατονομία, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες κατέχουν και άλλα βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν, αναμένεται να λάβουν κατάθεση από τον Εθνοφρουρό.
Αντικείμενο διερεύνησης αποτελεί επίσης το γεγονός ότι δεν έγινε σύλληψη την ίδια στιγμή καθώς στο σημείο υπήρχαν μέλη της Αστυνομίας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης ο οποιος απουσιάζει στο εξωτερικό και ο Αναπληρωτής Υπουργός δικαιοσύνης.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πολίτης» και το οποίο καταγράφει τη στιγμή που γίνεται το συμβάν.



ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)