RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ KOBE ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ

Τι και αν η Vanessa Bryant δεν βρισκόταν στο μοιραίο
ελικόπτερο; Η συντριβή του όχι απλώς της ράγισε την καρδιά, αλλά την έκανε να χάσει ό,τι πολυτιμότερο είχε: τον σύζυγό της Kobe Bryant και την 13χρονη κόρη της, Gianna.

Στα 37 της λοιπόν χρόνια, η Vanessa βίωσε μια από τις τραγικότερες στιγμές της ζωής της. Μια ζωή που την πέρασε, διακριτικά, στο πλευρό του 41χρονου αθλητή που ήταν πρότυπο αθλητή και πατέρα. Ποια λοιπόν είναι η Vanessa που ο Kobe άφησε πίσω του;

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς η Vanessa είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια -αν και έχει το profile της ιδιωτικό- κατέχει περίπου 1,4 εκατομμύρια followers, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ από το να ζει μια απλή και ήσυχη ζωή. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1982 και με τον Kobe παντρεύτηκαν το 2001. Κάποτε, ο Bryant είχε πει ότι γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του το 1999. Εκείνος ήταν 21 ετών και εκείνη 17... και όπως φαίνεται, εννοούσε κάθε λέξη. Λέγεται μάλιστα, πως ο Kobe της έκανε πρόταση στους μόλις 6 μήνες γνωριμίας τους.

Αν και αυτό είναι το λιγότερο, ο άσσος του μπάσκετ άφησε πίσω του και μια αμύθητη περιουσία, κάτι που είναι λογικό αν αναλογιστούμε την τεράστια επιτυχία του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η περιουσία του «Black Mamba» όπως συνηθίζεται να αποκαλείται έχει έρθει από τα επιχειρηματικά του βήματα και πιο συγκεκριμένα από την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που ίδρυσε το 2013μ αζί με τον ιδρυτή του Web.com, Jeff Stibel. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα περιουσιακά στοιχεία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η περιουσία του επίσης προέρχεται από τις προσωπικές επενδύσεις που ο ίδιος έχει κάνει, από την εταιρεία ΜΜΕ Granity Studios που ίδρυσε το 2016, από την πετυχημένη αθλητική ακαδημία με το όνομα Mamba Academy που ο ίδιος ίδρυσε και σαφώς από τις εμπορικές συνεργασίες που έκανε καθ' ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Συνολικά και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η περιουσία του αξιολογείται στα 800 εκατομμύρια.

 














ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)