RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ - ΕΝΟΧΟΣ Η ΟΧΙ ? ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας
παρουσιάζεται την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στις 11:00 το πρωί, όπου αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα κρίνει ένοχο και σε ποιές κατηγορίες, τον Μάριο Χατζηξενοφώντος, για το διπλό φονικό του Στροβόλου.
Ο Χατζηξενοφώντος είναι ο εναπομείναντας κατηγορούμενος στην υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στον Στρόβολο στις 20 Απριλίου 2018, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Στεργίου.
Θυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος, είναι το πρόσωπο που συνόδευσε τον Τζιωνή, στην οικία του άτυχου ζεύγους στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο και μετά την διάπραξη των φόνων, εισήλθε σε αυτή και αντίκρισε τα θύματα νεκρά.
Ο Χατζηξενοφώντος είναι αντιμέτωπος με επτά συνολικά κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων. Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχεται τις κατηγορίες.
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο δικαστής ανακοίνωσε ότι αποδείχθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μάριος Χατζηξενοφώντος και στην συνέχεια ο κατηγορούμενος έδωσε ένορκη μαρτυρία ενώπιον Κακουργιοδικείου.
Οι ποινές στους άλλους τρεις
Θυμίζουμε ότι αρχικά είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης στην Sara Shams, τεσσάρων ετών και 6χρονη στον ετεροθαλή αδελφό του Τζιωνή, Λευτέρη Σολωμού. Οι δύο κατηγορήθηκαν για συνομωσία.
Στον Τζιωνή, ο οποίος είναι το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου, επιβλήθηκε δις δια βίου φυλάκιση. Όπως εξήγησε το δικαστήριο, επιβλήθηκε δια βίου φυλάκιση για τον φόνο του Γιώργου Χατζηγεωργίου και δια βίου φυλάκιση για τον φόνο της Ντίνας Σεργίου. Οι ποινές είναι διαδοχικές. 24news

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)