RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ 27ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


Στα χέρια των ανακριτών της Τροχαίας
και του ΤΑΕ Λεμεσού τα αποτελέσματα από το κρατικό χημείο για το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα του 50χρονου Ρώσου που παρέσυρε στον θάνατο τον 27χρονο Παναγιώτη.
Ποσοστό 243mg αλκοόλης στο αίμα του κατέδειξαν οι αναλύσεις, αντί 50 που είναι το επιτρεπτό όριο.
Οι αναλύσεις κατέδειξαν ότι προηγουμένως είχε κάνει χρήση υπνωτικών χαπιών.
Στο μεταξύ στα χέρια των ανακριτών και τα αποτελέσματα των αναλύσεων στα δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό του άτυχου 27χρονου, τα οποία ήταν καθαρά. Δηλαδή ο άτυχος Παναγιώτης δεν είχε κάνει χρήση ούτε αλκοόλης ούτε άλλων ουσιών.
Υπενθυμίζεται ότι απαντήσεις αναμένονται και από κατασκευάστρια εταιρεία του τζιπ, για όσα ενδεχομένως να καταδείξει ο καταγραφέας για το φοβερό τροχαίο δυστύχημα. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο καταγραφέας του τζιπ οχήματος του 50χρονου Ρώσου, θα δώσει βεβαίως κάποια στοιχεία στους ανακριτές της υπόθεση αλλά ενδεχομένως όχι αυτά που χρειάζονται περισσότερο. Δηλαδή συγκεκριμένες απαντήσεις για τα τελευταία 8-10 δευτερόλεπτα πριν την μοιραία σύγκρουση.
Αυτές οι απαντήσεις θα μπορούσαν πιο εύκολα να προκύψουν εάν το τζιπ διέθετε EDR -event data recorder- που μπορεί με ακρίβεια να καταγράψει συγκεκριμένες ενδείξεις όπως η κατεύθυνση της επιτάχυνσης, η θέση του γκαζιού, η ταχύτητα, ο χρόνος ενεργοποίησης των αερόσακων και άλλα. Ωστόσο αυτό είναι σύστημα που άρχισε να τοποθετείται σε πολυτελή οχήματα πολύ αργότερα από τη χρονολογία κατασκευής του συγκεκριμένου τζιπ.
Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του στη Cyprus Times ο δικηγόρος της οικογένειας Ηλίας Χρίστου, ανέφερε ότι μόλις είναι έτοιμα τα πορίσματα, τόσο της Αστυνομίας όσο και των ιατροδικαστών, η οικογένεια θα κινηθεί νομικά έτσι ώστε να αποζημιωθεί, τόσο το εξαρτώμενο παιδί του 27χρονου όσο και η οικογένεια του.


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)