RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ 2019 ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΟΛΟΥΣ

Θλίψη, θρήνος και ένα μεγάλο βασανιστικό γιατί.
Το αίμα στην άσφαλτο ρέει ασταμάτητο. Όσες φορές κι αν η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποκτήσουν οδική συνείδηση για να αποφεύγονται τα δυσάρεστα, δυστυχώς αυτό δεν γίνεται εφικτό. 
Πολλά είναι τα θανατηφόρα που σημειώθηκαν το 2019, πολλοί είναι οι συνάνθρωποί μας που χάθηκαν, όμως το πιο φρικιαστικό και φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.
Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητες προκαλούν οργή και ανατριχιάζουν.


Οδηγός ηλικίας 50 ετών από την Ρωσία καρφώθηκε κυριολεκτικά στο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, αφήνοντας πίσω του ένα ανήλικο παιδάκι.
Σύμφωνα μάλιστα και με τις τοξικολογικές εξετάσεις , ο 50χρονος που όπως έγινε γνωστό, βρισκόταν για διασκέδαση το μοιραίο βράδυ, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αλλά και υπνωτικά χάπια.
«Μίλησε» η αναπαράσταση – Η φονική ταχύτητα του 50χρονου
Σε αναπαράσταση του φρικτού τροχαίου που οδήγησε στον θάνατο τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου η Αστυνομία.

Για περίπου δύο ώρες το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Παρεκκλησιά είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αναπαράσταση, διαπιστώθηκε πως ο 50χρονος Ρώσος, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όπως φάνηκε από τις έρευνες το όχημα του Ρώσου κινείτο με 180-190 χιλιόμετρα.

Ο Ρώσος οδηγός έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης διά βίου
Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, κάθε πρόσωπο το οποίο διαπράττει το κακούργημα της ανθρωποκτονίας, υπόκειται σε ποινή φυλάκισης διά βίου. 24news 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



  ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)