RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΑ ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΚΑΪ

 Άλλη περιμέναμε και άλλη όπως φαίνεται θα πάρει τη θέση. Το
θέμα μάλιστα είναι ότι θα βρεθεί στον ΣΚΑΪ αλλά παραμένοντας και στον ΑΝΤ1, τουλάχιστον αν δεν την... κόψουν.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr η Ευαγγελία Αραβανή ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την AcunMedya για να αναλάβει το «My Style Rocks», που άλλωστε είχε παρουσιάσει πολύ καλά στον πρώτο κύκλο του.

Τελικά φαίνεται ότι οι επαφές «πάγωσαν» ενώ το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να κάνει την ανατροπή και να κλείσει συμφωνία με ένα πρόσωπο που είναι καθημερινά απέναντι, στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Κατερίνα Στικούδη για να αναλάβει τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Ωστόσο φαίνεται ότι θα το παίζει σε… διπλό ταμπλό αφού παραμένει στο καστ της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν τελικά η ηρωίδα που ενσαρκώνει βρεθεί ξαφνικά εκτός… σεναρίου αφού η αλήθεια είναι πως πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που θα… αρπάξουν στο Φάληρο.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν υπάρχει «αποκλειστικό συμβόλαιο» με τον ΑΝΤ1 οπότε αν δεν υπάρξει κάποια… εμπλοκή τότε η Κατερίνα Στικούδη θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του «My Style Rogks» που προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Ιανουαρίου και να προβάλλεται καθημερινά από τον ΣΚΑΪ στην απογευματινή ζώνη του…!
Γρηγόρης Μελάς  newsit













ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66    (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)