RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ GNTM - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Δείτε τι έγινε στο πλατό του Greece's Next Top Model


Ένα top model οφείλει να τα βγάζει πέρα με χάρη σε κάθε στίβο μάχης και ανταγωνισμού. Οι top 9 του GNTM έπρεπε, σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας.

Η σκυταλοδρομία styling ανέδειξε μία νικήτρια, η οποία και απέκτησε πλεονέκτημα στη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε υπό “εξοχικές” και αντίξοες συνθήκες.

Ενοχλήθηκε ο Άγγελος Μπράτης με τον Δημήτρη Σκουλό – «Άμα θέλω θα το κάνω»

Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε παρουσία του γυμναστή των κοριτσιών, ο οποίος αποφάσισε ποια έχει το καλύτερο αθλητικό πνεύμα στο σετ.

Το ελάφι και η τρομάρα που πήραν Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί…

Νικήτρια ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία επέλεξε την Ίλντα Κρόνι και μαζί επισκέφθηκαν το Hiltonia Spa για μασάζ και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, όπως αρμόζει μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία.

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, που διέλυσε τα κορίτσια και που κλόνισε τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό.

Στην τελική τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν μείνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ασημίνα Χαρίτου και η Χαρά Παππά.

«Πρέπει να φύγετε και οι τρεις», είπε η Βίκυ Καγιά “παγώνοντας”, αρχικά, τους πάντες στο πλατό. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού: «Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς τους κανόνες του GNTM».

Η Βίκυ Καγιά, στη συνέχεια, ανακοίνωσε πως οι κριτές πήραν την απόφαση να μην αποχωρήσει καμία, κάτι που ανακούφισε τις παίκτριες…

Άραγε, η απόφαση που πήραν οι τέσσερις κριτές είναι μέσα στους κανονισμούς του GNTM;          zappit













ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66    (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)