RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΝΥΧΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

Ένα και πλέον χρόνο μετά την μεταφορά του σε
εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Λονδίνο, ο Χαράλαμπος επιστρέφει απόψε στους δικούς του ανθρώπους στη Γεροσκήπου. Ο 19χρονος, σήμερα, Χαράλαμπος Λεαντζής, ο οποίος τραυματίσθηκε κρίσιμα σε τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα του στις 27 Μαρτίου 2018, επιστρέφει με σαφώς βελτιωμένη την υγεία του, αλλά έχοντας ακόμη ανάγκη εξειδικευμένη συνέχιση της αποκατάστασης και θεραπείας σε ειδικό κέντρο.
Σύμφωνα με την οικογένεια του Χαράλαμπου, αναμένεται και τώρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε παρέμβει προσωπικά για την μεταφορά του νέου στο ειδικό κέντρο του Λονδίνου, να παρέμβει για να συνεχισθεί η θεραπεία του 19χρονου σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης του τόπου μας και όχι να αφεθεί απλώς στο Νοσοκομείο που δεν παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που απαιτούνται σε μια τόσο σημαντική υπόθεση.
Οι οικείοι του Χαράλαμπου ζητούν επίσπευση των διαδικασιών από το ιατροσυμβούλιο για να αποφασισθεί κάτι τέτοιο, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος αποκατάστασης του.
Η υπόθεση του Χαράλαμπου Λεαντζή και ο κρίσιμος τραυματισμός του σε τροχαίο στο Νότιο Παρακαμπτήριο μεταξύ Πάφου-Γεροσκήπου τον Μάρτιο του 2018, συγκλόνισε τους πάντες. Με προσωπική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Χαράλαμπος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται έκτοτε σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα αποκατάστασης παγκοσμίως, στο Λονδίνο, μετά από σχετικό ρεπορτάζ στον Φιλελεύθερο και στο PafosNet για την υπόθεση και αφού στο μεταξύ νοσηλευόταν για πέντε μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Πλέον, ο Χαράλαμπος θα βρίσκεται από απόψε στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων, αναμένοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας για συνέχιση της αποκατάσταση της υγείας του. pafos.net