RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ - "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΑΙΟ" Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη για τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 27ης Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, προς Λεμεσό κοντά στην έξοδο της Μουταγιάκας, με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου, που βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη
Δεκάδες είναι τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου, από τη Λεμεσό. Λαμβάνοντας υπόψη τα αίτια των συνθηκών που βρήκε τραγικό θάνατο ο άτυχος νέος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, εργαζόμενου στην ΚΕΑΝ, η κοινή γνώμη “φωνάζει” ότι αυτό είναι έγκλημα και όχι τροχαίο.
Κάποιοι, μάλιστα, εκφράζουν προκαταβολικά επιφυλάξεις κατά πόσον η Δικαιοσύνη θα αποδώσει ευθύνες στον υπαίτιο.




Πάντως εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία βρίσκεται ήδη με το δικαστικό ένταλμα στο χέρι και είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει στη σύλληψη του 50χρονου, Ρώσου, με κυπριακή υπηκοότητα που προκάλεσε τον θάνατο του Παναγιώτη.

Ο 50χρονος, ο οποίος ασχολείται με τα τραπεζικά, σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του, με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης.
Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε η ένδειξη ήταν 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.
Ο 50χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού. 
*Κάτω, το αυτοκίνητο του 50χρονου

Το όχημα του 27χρονου Παναγιώτη ένα Suzuki, παλιό μοντέλο, από τη βίαια σύγκρουση συρρικνώθηκε, σαν “φυσερό”.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:




ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)