RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΒΑΖΕΙ ΤΑ "ΡΟΥΧΑ" ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

Αλλάζει το καιρικό σκηνικό από ΣΗΜΕΡΑ
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου με βροχές κατά περιόδους και κατά τόπους και διαρκεί μέχρι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Το καιρικό μενού περιλαμβάνει βροχές ελαφράς έως μέτριας έντασης με κάποια μικρά ξεσπάσματα σε μορφή μπόρας ή καταιγίδας. Μικρό ενδεχόμενο μέσα από μπόρα ή καταιγίδα να πέσει και μικρό χαλαζάκι.
Τα φαινόμενα δεν θα παρατηρούνται συνέχεια αλλά κατά διαστήματα με ανοίγματα στον καιρό. Το δυτικό κομμάτι-επαρχία Πάφου αλλά και τα βόρεια φαίνεται να ευννούνται με περισσότερες βροχές σε σχέση με το υπόλοιπο νησί λόγω ορογραφίας. Έρχεται το ασταθές ρεύμα από τα δυτικά βρίσκει την οροσειρά με αποτέλεσμα να αφήνει αξιόλογες βροχές σε επαρχία Πάφου.
Σύγκλιση θερμού ρεύματος αέρα από τα νότια με ψυχρού ρεύματος αέρα από τα βόρεια στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της Κύπρου δημιουργεί μετωπικές υφέσεις-σκάφη που θα έχει ως αποτέλεσμα σε νεφελώδη καιρό με βροχές αύριο Παρασκευή που θα κινούνται προς ανατολικά και αναμένεται από πρωινές ώρες περίπου από τις 10:00 και μετά να ξεκινήσουν βροχές να επηρεάζουν τα δυτικά-επαρχία Πάφου και κατά τι διάρκεια της ημέρας να επηρεάσει και άλλες περιοχές της Κύπρου.
Τις βραδινές ώρες παρατηρούνται τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νησιού.
Η περιοχή μας επηρεάζεται και από αβαθές χαμηλό βαρομετρικό.

Βροχές ελαφράς έως μέτριας έντασης με μικρά ξεσπάσματα σε μορφή μπόρας ή καταιγίδας με την πιθανότητα για μικρό χαλαζάκι. Περιοχές με πιθανότητες για μπόρες είναι διάσπαρτα στο νησί αλλά νομίζω κυρίως προς παράλιες περιοχές(σας παρουσιάζω χάρτη).

Ελάχιστες θερμοκρασίες στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15-17 βαθμούς στα παράλια και στους 7-9 βαθμούς στα ορεινά. Μέγιστες θερμοκρασίες 25-26 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια και από 13 έως 19 βαθμούς στα ορεινά. Βραδινές ώρες στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 βαθμούς στα παράλια και 10 βαθμούς στα ορεινά.

Άνεμοι 1 έως 3 μποφόρ πρωινές ώρες ενώ το μεσημέρι προς απόγευμα θα έχουμε ανέμους 3 έως 4 μποφόρ. Στα παράλια και έως 5 μποφόρ με ριπές και έως 6 μποφόρ. Βορειοδυτικοί-Νοτιοδυτικοί.
Σάββατο και Κυριακή 2-3 Νοεμβρίου συνεχίζεται κατά διαστήματα ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές και την πιθανότητα για τοπικές μπόρες-καταιγίδες για αυτό όσοι έχετε εκδηλώσεις να γνωρίζεται ότι οι πιθανότητες βροχής υπάρχουν. Εξασθενούν οι άνεμοι και γυρίζουν σε ανατολικούς-βορειοανατολικούς επειδή το χμαηλό βαρομετρικό θα βρίσκεται ανατολικά της Κύπρου.
Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες Weather Forcast Cyprus Tasos Ierodiakonou και PrimeTime διότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πως θα εξελιχθεί η διαταραχή και μέσα από ζωντανές καιρικές μεταδόσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:






ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)