RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Ηλιοφάνεια αλλά γρήγορα θα αρχίσουν να παρατηρούνται νεφώσεις προερχόμενες από τα νότια-νοτιοανατολικά με το ενδεχόμενο νωρίς το μεσημέρι να ξεκινήσουν να παρατηρούνται διάσπαρτες τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νότια-νοτιοανατολικά και εσωτερικό δηλαδή σε περιοχές επαρχίας Λάρνακας-Αμμοχώστου, ανατολικό κομμάτι της Λεμεσού και προς Λευκωσία.


Όμως σταδιακά από αργά το απόγευμα προς βράδυ και κυρίως από βραδυνές ώρες Τετάρτης προς Πέμπτη φαίνεται να ξεκινά σημαντική επιδείνωση του καιρικού σκηνικού με περισσότερες και πιο εκτεταμμένες βροχές από τα νότια της Κύπρου να εισέρχονται στο νησί με το ενδεχόμενο να έχουμε παγκύπριες βροχές.

Τοπικά θα παρατηρηθούν καταιγίδες με το ενδεχόμενο να είναι ισχυρές.

Ελάχιστες θερμοκρασίες στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18-19 βαθμούς στα παράλια και στους 11-13 βαθμούς στα ορεινά. Μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες 27 έως 29 βαθμούς στο εσωτερικό, έως 29 βαθμούς στα παράλια και από 16 έως 21 βαθμούς στα ορεινά. Αυτές είναι οι μέγιστες που μπορεί να φτάσει αν έχει ηλιοφάνεια αλλά λόγω του ότι θα παρατηρούνται νεφώσεις οι θερμοκρασίες θα είναι και πιο κάτω σε κάποιες περιοχές.
Υγρασία μεσημεριανές ώρες στο 45-55% στο εσωτερικό, 45-60% σε παράλιες περιοχές και στο 65-85% στα ορεινά.
Άνεμοι 2-4 μποφόρ ενώ σε παράλιες περιοχές πλην της Πάφου και έως 5 μποφόρ. Σεν περιοχή εκδήλωσης καταιγίδας θα ενισχύονται σημαντικά. Κατεύθυνση Βορειοανατολικοί.
Πέμπτη και Παρασκευή 24-25 Οκτωβρίου άστατο καιρικό σκηνικό με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με την θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση από Πέμπτη. Μέχρι Πέμπτη στους 26-28 βαθμούς στο εσωτερικό, και στα παράλια και στους 16-20 βαθμούς στα ορεινά. Αν και φαίνεται πτώση θερμοκρασίας όμως λόγω βορειοανατολικού ανέμου στην Πάφο πιθανόν να λειτουργεί ως καταβάτης ώστε να μην πέσει πολύ η θερμοκρασία στα δυτικά.

Στην ατμόσφαιρα πιθανόν να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά περιόδους μέχρι Τετάρτη.
Αν και νωρίς για να υπάρξει ενημέρωση, υπάρχει το ενδεχόμενο τοπικών βροχών και το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου αλλά να είναι πιο περιορισμένα.  PRIMETIME CY 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:





ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)