RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ

Πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, αλλά κανείς δεν τους έχει πάρει χαμπάρι...

Παντρεμένη πασίγνωστη παρουσιάστρια έχει έρωτα κρυφό με διαζευγμένο, γοητευτικό σχεδιαστή μόδας. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso, ο σχεδόν 15 χρόνια μικρότερος της σε ηλικία designer είναι τρελός για την καλλίγραμμη κυρία της TV, η οποία διαθέτει κορμοστασιά, αναγνωρισιμότητα και καλό γούστο στους άντρες…

Οι δυο τους κατάφεραν έως σήμερα να κρατήσουν μυστικό τον έρωτα που ζουν, κάνοντας κοινές εμφανίσεις πάντα με μεγάλη παρέα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, όμως, οι πληροφορίες για τη σχέση τους είναι πιπεράτες.

Η γνωριμία του έγινε μέσω κοινών γνωστών. Το σπίτι του σχεδιαστή δεν άργησε να γίνει το ερωτικό τους κρησφύγετο. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για έναν ξαφνικό έρωτα που έχει εξελιχθεί σε τρυφερή αγάπη.

Περιζήτητη, επιτυχημένη, πολυφωτογραφημένη και λάτρης των social media, η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει μια μεγάλη επαγγελματική απόφαση. Και δεν ήταν εύκολο.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, βρήκε τον άντρα που της δίνει και την αγκαλιά που έχει ανάγκη όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: Espresso         zappit

 

 

 

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)