RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ

Ράγισε καρδίες ο Λουκάς Φουρλάς με αφορμή
μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα ο κ. Φουρλάς ανακοίνωσε την υιοθέτηση της πρότασης που κατέθεσε από κοινού με τον συνάδερφό του ευρωβουλευτή, Γιώργο Γεωργίου και η οποία αποσκοπεί στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας για έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Ο Λουκάς Φουρλάς τελείωσε την ανάρτηση του γράφοντας «Για σένα μωρό μου…», αφιερώνοντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχία των Κύπριων ευρωβουλευτών στην αδικοχαμένη κορούλα του η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο.
Αυτούσια η ανάρτηση
Χαιρετίζω την υιοθέτηση της κοινής μας πρότασης με τον συνάδελφο Γιώργο Γεωργίου με βάση την οποία, η Ε.Ε ενέκρινε πόσο 1 εκατομμυρίου ευρώ και αποσκοπεί στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας για έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. (Για σένα μωρό μου...)
Χαιρετίζω την υιοθέτηση της κοινής μας πρότασης με τον συνάδελφο Γιώργο Γεωργίου με βάση την οποία, η Ε.Ε ενέκρινε πόσο 1 εκατομμυρίου ευρώ και αποσκοπεί στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας για έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. (Για σένα μωρό μου...) 24NEWS 




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)