RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

8 ΛΕΞΕΙΣ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ALPHA ΚΥΠΡΟΥ

8 ΛΕΞΕΙΣ! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το επεισόδιο της ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ


 Το Showtime εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πολυσυζητημένη παραγωγή «8 ΛΕΞΕΙΣ». Πρόκειται για ερωτικό θρίλερ σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.


Τι θα δούμε στην Πρεμιέρα της Κυριακής Ένας μεγάλος και απαγορευμένος έρωτας, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να είναι μαζί. Τα μυστικά ανάμεσα στις οικογένειές τους είναι πολλά και η αποκάλυψή τους απειλεί να γκρεμίσει τις ζωές τους. Ο Οδυσσέας είναι ένας ζωγράφος που ζει στην Κέρκυρα και αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της πρώτης μεγάλης του έκθεσης στη Ρώμη. Η Ηλιάνα, είναι ο παντοτινός του έρωτας, μόνο που είναι παντρεμένη με τον Μιχαήλ, τον μεγάλο αδερφό του Οδυσσέα. 

Ο έρωτας, η ελπίδα για την πραγμάτωσή του και τα όνειρα των ηρώων μπλέκονται ανάμεσα σε πολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες που σαν στόχο έχουν να καταστρέψουν όσους κρατούσαν μέχρι τώρα τα μεγάλα μυστικά. Η μητέρα των δυο αντρών, η Ναυσικά, πείθει την Ηλιάνα και τον Μιχαήλ να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης του Οδυσσέα στη Ρώμη για να δοθεί η ευκαιρία στα δυο αδέρφια να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους.

Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως, περιμένει τον Μιχαήλ. Ένας φόνος θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Ηλιάνα θα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν θα ανακαλύψει πως η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν έμπιστη και στενή της φίλη, απλά δεν υπάρχει. Η Ναυσικά πείθει τον Μιχαήλ να πάει στην Κέρκυρα και να συμμετέχει σε μια τοπική γιορτή προκειμένου να προσεγγίσει τους Κερκυραίους και να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους.
Στο ταξίδι αυτό ακολουθεί και η Ηλιάνα η οποία ξέρει ότι ο μόνος άνθρωπος που θα την πιστέψει είναι ο Οδυσσέας. Οι δυο ερωτευμένοι συναντιούνται στο σπίτι του Οδυσσέα, αλλά ο Μιχαήλ θα το μάθει και θα βρεθεί μπροστά σε μια σκηνή που δεν θα ήθελε ποτέ να δει! Η σειρά 8 ΛΕΞΕΙΣ κάνει Πρεμιέρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στον ALPHA Κύπρου, ενώ από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.15




ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)