RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ


Σε μερική εκκένωση σπιτιών στο κατεχόμενο Δίκωμο προχώρησαν οι κατοχικές αρχές εξαιτίας της εκκωφαντικής έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Πενταδάκτυλο. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν τ/κ Μέσα, από θραύσματα σε αυλές σπιτιών.
Όπως μεταδίδουν στα κατεχόμενα, σήμερα αναμένεται η άφιξη εμπειρογνωμόνων από την Τουρκία για να μελετήσουν τα θραύσματα.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του λεγόμενου ΥΠΕΞ, Κουντρέτ Εζερσάι, δεν είναι σαφές σε τι οφείλεται η συντριβή.
Μέχρι στιγμής οι εκτιμήσεις και απόψεις διίστανται με συγκεχυμένες πληροφορίες να κάνουν το γύρο των ΜΜΕ. Άλλοι μιλούν για μη επανδρωμένο αεροσκάφος ενώ άλλοι εκτιμούν ότι πρόκειται για πύραυλο που δε βρήκε στόχο στη Συρία. 

Τα πρώτα ευρήματα, είπε, υποδεικνύουν ότι το αντικείμενο, που προκάλεσε την έκρηξη ήταν είτε αεροσκάφος, που μετέφερε εκρηκτικά, είτε βλήμα πυραύλου, διαψεύδοντας αναφορές σε τ/κ ΜΜΕ ότι επρόκειτο για έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών.
Σύμφωνα με την Χουριέτ, πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος. 
Λόγο για πτώση αντιαεροπορικού πυραύλου εντωμεταξύ, έκανε στο Πρωτοσέλιδο ο στρατηγός εν αποστρατεία Ανδρέας Πενταράς.
Δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί, ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Η φωτιά που ξέσπασε στο σημείο τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα. sigmalive 








ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)