RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑ ΠΟΛΗ

ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 
Θερμές αέριες μάζες θα επηρεάζουν την περιοχή μας για αυτό
και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Ένα δροσερό ρεύμα αέρα θα επηρεάζει την ανατολική Ελλάδα κρατώντας σε πιο φυσιολογικά επίπεδα την θερμοκρασία στις εκεί περιοχές κάτι που δεν θα απασχολήσει την Κύπρο.

Εμείς θα βρισκόμαστε σε πεδίο υψηλών θερμοκρασίων
Οι καιρικές συνθήκες θα είναι με ηλιοφάνεια χωρίς να λείπουν προς αυγινές ώρες τοπικές ομίχλες ή και χαμηλή νέφωση. Κατα τις μεσημεριανές ώρες τοπικές νεφώσεις προς οριενές περιοχές αλλά και σε κάποιες εσωτερικού περιοχές.

Αν δεν αλλάξει κάτι ίσως να υπάρξει ενα πολύ μικρό ενδεχόμενο τοπικής βροχής μικρής διάρκειας στα ορεινά την Κυριακή.
Μέγιστες θερμοκρασίες 39-41 βαθμούς στο εσωτερικό και 33-35 βαθμούς σε παράλιες περιοχές. Στα ορεινά 28-33 βαθμούς.

Υψηλές οι θερμοκρασίες πάνω της κανονικής για την περίοδο που διανύουμε αλλά ταυτόχρονα θα παρατηρείται και αυξημένη υγρασία με τον δείκτη δυσφορίας να είναι αισθητός και ειδικά προς παραθαλάσσιες περιοχές.
Άνεμοι για Σάββατο 1 έως 3 μποφόρ ενώ προς απόγευμα και έως 4 μποφόρ στα νότια-νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού αλλά και προς βορειοδυτικά. Δ-ΒΔ έως Ν-ΝΔ και τοπικά στο εσωτερικό και ΝΑ.

Πρωινές ώρες Β-ΒΑ από το ύψος των ορεινών περιοχών προς εσωτερικό και βόρεια ενώ από Πάφο μέχρι και Αμμόχωστο Ν-ΝΑ. Κατα τις βραδυνές ώρες Δ-ΒΔ 1-3 μποφόρ ενώ σε περιοχές του εσωτερικού και εως 4 μποφόρ παροδικά.
Για Κυριακή 1 έως 3 μποφόρ ενώ προς απόγευμα στα νότια-νοτιοανατολικά από επαρχία Λεμεσού έως Αμμοχώστου στα 3-4 μποφόρ. Λίγο πιο μέσα στη θάλασσα και έως 5 μποφόρ. Κατεύθυνση ανέμων όπως και το Σάββατο.
Για την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το ενδεχόμενο να ενταθούν οι θερμές αέριες μάζες δηλαδή να είναι πιο θερμές με μικρή περαιτέρω άνοδο στη θερμοκρασία που πιθανόν να χρειαστεί να βγουν και κάποιες προειδοποιήσεις.primetime cy






ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)