RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

POWER OF LOVE SPOILER - ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο τελικός πλησιάζει και όσοι μας διαβάζετε μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις. Τις προηγούμενες μέρες αναφέραμε πως Άννα και ο Παύλος περνούν στον τελικό και σήμερα επιβεβαιώνουμε ότι ακόμη ένας παίκτης θα βρίσκεται εκεί.

Διαβάστε το, στο spoilers.gr : https://spoilers.gr/power-of-love-spoiler-oristiko-pernaei-ston-teliko/
Ο τελικός πλησιάζει και όσοι μας διαβάζετε μαθαίνετε πρώτοι
τις εξελίξεις. Τις προηγούμενες μέρες αναφέραμε πως Άννα και ο Παύλος περνούν στον τελικό και σήμερα επιβεβαιώνουμε ότι ακόμη ένας παίκτης θα βρίσκεται εκεί.

Ο λόγος για τη Ζένια, η οποία, μεταξύ μας, ήταν ένα από τα φαβορί για να βρεθεί ανάμεσα στους φιναλίστ.



Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Σαντριά και Κολύβα… Ο τελευταίος απαντά στον Σαντριά με επιθετικό τρόπο, δείχνοντας πως θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα αν χρειαστεί. 
Δείτε τι έγραψε…


Ζένια και Ρένια έκαναν unfollow την Κατερίνα, δείχνοντας πως τα επεισόδια της κόντρας θα συνεχιστούν. Τα δύο κορίτσια χρεώνουν στην Κατερίνα όλα τα «μυστικά» για τις σχέσεις τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες…

Οι μηνύσεις συνεχίζονται βροχή στο reality της αγάπης. Αυτή τη φορά, ήταν η Κατερίνα, αυτή που προχώρησε σε νέες μηνύσεις! 


Ο αποδέκτης της μήνυσης ήταν ο.. Τζόνι, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η Κατερίνα έστελνε κάποια ερωτικά μηνύματα σε έναν πρώην φίλο του, με αποτέλεσμα την παίκτρια να γίνει έξαλλη και να διατάσσει μέσω του δικηγόρου της, την μήνυση κατά του παίκτη για συκοφαντική δυσφήμηση! 

Η Κατερίνα, συγκεκριμένα, δείχνει να μην γνωρίζει καν την ύπαρξη αυτών των μηνυμάτων ενώ δεν καταλαβαίνει όσα ο Τζόνι έχει πει σε τρίτα άτομα. Έτσι λοιπόν, διέταξε το δικηγόρο της να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά και του Τζόνι, ο οποίος είναι ακόμη ένας στη μεγάλη λίστα της με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση στο πρόσωπό της. 

Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση στα αρμόδια δικαστήρια..    spoilers.gr


 





ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)