RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟΥ POL - Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που φέρνει στο φως της
δημοσιότητας το ShowTime Cy και αφορούν τον αγαπημένο  σε όλους μας Πάνο Ζάρλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy, ο μεγάλος νικητής του POWER OF LOVE 1 δεν πρόλαβε να χαρεί το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε πέρσι από το παιχνίδι της αγάπης αφού λίγες μέρες πριν από την παραλαβή του.... σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. 

Ο Πάνος παρ όλο που ήταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, από την πρώτη κι όλας επόμενη μέρα που ολοκληρώθηκε το POL άρχισε να δουλεύει ακατάπαυστα. Τηλεοπτική εκπομπή με την Στέλλα Μιζεράκη, το βράδυ δημόσιες σχέσεις σε μεγάλα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας αλλά και το καφέ που ήταν η μεγάλη του αγάπη. 
Το χρηματικό έπαθλο των 10,000 ευρώ είχε καθυστερήσει αρκετά να δοθεί (συνήθως έξι μήνες μετά) όμως πριν μερικές μέρες όταν ήταν έτοιμο να του δοθεί, εκείνος "έφυγε" για το μεγάλο ταξίδι στην γειτονιά των ΑΓΓΕΛΩΝ. 

ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟΥ POL ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ 
 
Τα χρήματα αυτά - που έπρεπε να εισπράξει ο Πάνος από το POL 1 - σύμφωνα με μάρτυρες η μητέρα του έσπευσε να πάει να ξεχρεώσει την.... "σκοτώστρα" του γιου της. 

Την μηχανή που δυστυχώς τον οδήγησε στον θάνατο  και μας βύθισε όλους σε βαρύ πένθος. 

Ο Πάνος, φαίνεται να είχε δώσει ένα μεγάλο μέρος μετρητά από τον άνθρωπο που την αγόρασε και να χρωστούσε κάποιο υπόλοιπο. 
Η μητέρα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ShowTime Cy μερικές μέρες μετά τον θάνατό του κι αφού τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία, παρά τον αβάσταχτο πόνο που είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά, θεώρησε καθήκον της, να κλείσει μικρές εκκρεμότητες του Πάνου. Βρέθηκε λοιπόν εκεί που ο γιος της αγόρασε την μηχανή και με όλη την αξιοπρέπεια που την διακατέχει ζήτησε να την εξοφλήσει όπως άλλωστε θα έκανε και ο Πάνος.

Τώρα, χρέος της Στέλλας, μητέρας του Πάνου είναι να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του παιδιού της αλλά και να προστατεύσει τον δεύτερο ανήλικο γιο της από κακεντρεχή δημοσιεύματα που δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης.







ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)