RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΧΛΙΔΑΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ! GUEST Η ΦΟΥΡΈΙΡΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ




Η Αλεξάνδρα Λοΐζου, γνωστό μοντέλο και υποψήφια Playmate

το 2007, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά σε έναν γάμο-υπερπαραγωγή, τον Κύπριο μεγιστάνα και “βασιλιά” του real estate, Ανδρέα Παναγιώτου, με guest τραγουδίστρια την Ελένη Φουρέιρα! Ο παραμυθένιος γάμος και η χλιδάτη γαμήλια δεξίωση έλαβαν χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Λονδίνο, με καλεσμένους από όλο τον κόσμο και ελάχιστους από την Ελλάδα. Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή και υποψήφια PlayMate 2007, έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο της προκάλεσαν “έκπληξη”!

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Λοΐζου, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Σταθακοστόπουλου, παντρεύτηκε τον 53χρονο Κύπριο επιχειρηματία, Ανδρέα Παναγιώτου, Πρόεδρο του The Ability Group με ακίνητα και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Δες βίντεο και φωτογραφίες από τον χλιδάτο και πολυτελή γάμο τους!    tlife











Highlight της βραδιάς ήταν η guest εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην γαμήλια δεξίωση! Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά το live της στην Αθήνα ταξίδεψε μέχρι την βρετανική πρωτεύουσα για να τραγουδήσει αποκλειστικά για τους νεόνυμφους.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου είχε παντρευτεί σε μικρή ηλικία και έχει αποκτήσει δυο γιους, με τους οποίους έχει μεγαλώσει μαζί. Αρκετά χρόνια μετά, παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής Suzan, η οποία του χάρισε τρεις κόρες, ενώ πρόσφατα πήραν κι επίσημα διαζύγιο, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή του και έτοιμος να παντρευτεί την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα!


 






ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)