RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

DJ ANDREA S - ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DJ

Αν την γνωστή παροιμία που λέει "λείπει ο Μάρτης από την
Σαρακοστή" την μετατρέψεις σε "λείπει ο DjAndrea S από τους γάμους" τότε σίγουρα η απάντηση είναι όχι. 

Ο Dj Andrea S είναι ίσως από τους πιο γνωστούς Dj της Κύπρου που αναλαμβάνουν κάθε εκδήλωση, γάμο, βάπτιση αλλά και παιδικά πάρτι σε όλες τις πόλεις του νησιού μας. 

Ευγενικός, με θετική διάθεση, πλήρως εξοπλισμένος αλλά και με ισχυρές γνώσεις στη μουσική, ο DJ Andrea S αναλαμβάνει να "ντύσει" μουσικά τον γάμο νεόνυμφων ζευγαριών ;ή άλλα events και να φύγουν όλοι ευτυχισμένοι μετά από ένα ξέφρενο χορό. 
Ο DJ Andrea S μιλάει αποκλειστικά στο ShowTime Cy για όλα. Τους γάμους, τις δεξιώσεις, τι ζητάνε συνήθως τα ζευγάρια από τον Dj αλλά και πως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί του.

Ανδρέα, ξεκίνησαν ήδη οι γάμοι και ξέρουμε πως είσαι ένα από τους δυνατούς dj που κλείνουν για να έχουν δίπλα τους οι περισσότεροι νεόνυμφοι.... Τι είναι αυτό που χρειάζεται ένα ανδρόγυνο στο γάμο τους από κάποιον DJ


Καταρχάς ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε και ιδιαίτερα το ShowTime cy. Στις μέρες μας τα ζευγάρια έχουν γίνει πλέον απαιτητικά. Aυτό που κυρίως χρειάζεται ένα ανδρόγυνο στο γάμο του σίγουρα, δηλαδή ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η προσωπικότητα, ο επαγγελματισμός αλλά και εμπιστοσύνη..
Όλα αυτά σε συνδιασμό με το τρόπο σκέψης και μουσικών επιλογών φέρνει το πιο δυνατό αποτέλεσμα. 
Για να υπάρχει όμως ωραίο αποτέλεσμα πρέπει όλα να συνδυαστούν μεταξύ τους. Αν κάποιο από αυτά δεν υπάρχει σίγουρα το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι το επιθυμητό!

Τι μουσικές ζητάνε συνήθως και πόσο εύκολη η δυσκολη είναι η διαδικασία να απολαύσουν εκατοντάδες άτομα τις μουσικές σου επιλογές


Το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό με δικές του ιδιαιτέροτητες και μουσικές επιλογές..Κάποιοι θεωρούν το επάγγελμα του dj ως ένα απλό, όμως κάθε άλλο παρά απλό είναι.Αντιλαμβάνεστε πως το να είναι όλη η βραδιά βασισμένη σε εσένα, να εξαρτάται σχεδόν όλος ο γάμος από εσένα αυτό από μόνο του πάντα δημιουργεί ας πούμε μία επιπλέον πίεση ή δυσκολία. Το καλό είναι πως οι πλείστοι γάμοι στην Κύπρο μοιάζουν λίγο πολύ μεταξύ τους.

Ελληνικά ή ξένα ? Ζητάνε και latin ή νησιώτικα προκειμένου να τους ανεβάσουν την διάθεση.... ?


Πάντα το ελληνικό μονοπωλεί σε ένα γάμο όμως εκεί βλέπεις και το κόσμο και την διαθέση. Μέχρι να ξεκινήσει ο γάμος εσύ όσο μπορείς βλέπεις και ψυχολογείς τον κόσμο. Σίγουρα ο κόσμος ζητάει τα πάντα γιατί έχεις να κάνεις με όλες τις ηλικίες. Οπόταν πρέπει να εναλλάσεις συνέχεια.
Εγώ προσωπικά έχω στόχο να ικανοποιώ όλο το κόσμο παίζοντας, ελληνικά, νησιώτικα, ξένα ρετρό, ελληνικά ρετρό, λατιν κ.α

Που μπορεί κάποιος να σε βρει... και σε ποιες πόλεις σε βρίσκουμε  ?

Θα με βρειτε στη σελίδα μου στο FB Djandrea S sto instagram djandrea_s αλλά και στα τηλ 99382924 και 99685703 όπου μπορείτε να μιλήσετε απευθείας μαζί μου ή με την συνεργάτιδα μου Βάσω Κυριάκου. Επίσης πάω σε όλες τις πόλεις της Κύπρου όπου μου ανατεθεί.

 Τι είναι αυτό που πρέπει να διαθέτει ένας καλός DJ για να είναι η πρώτη επιλογή σε κάποιο event όταν επιλέγουν εσένα... ?


Ένας καλός dj πάνω από όλα πρέπει να είναι σωστός επαγγελματίας σαν χαρακτήρας αλλά και στο είδος των μουσικών επιλογών του. Σίγουρα δεν αρκεί μόνο αυτό αλλά να διαθέτει πλήρες εξοπλισμό για να ικανοποιήσει τα απαιτητικά γούστα κάποιου event ή γάμου. 

Μπορούμε να σε κλείσουμε και σε παιδικά πάρτι και σε βαφτίσεις ?

Ασφαλώς διαθέτουμε και εξοπλισμό για τους μικρούς μας φίλους,αλλά και να ικανοποιήσουμε κάποια βάφτιση που στις μέρες που διανύουμε και τα παιδιά ζητάνε dj αλλά και ο κόσμος ζητάει και σε βάφτιση για να έχει μία όμορφη ατμόσφαιρα.
Για να καταλάβετε έχω ζευγάρια τα οποία τους είχα κάνει τους αρραβώνες τους, μετά το γάμο τους, μετά τους βάφτισα τα παιδιά και τώρα τους κάνω και τα γενέθλια των παιδιών, αναπτύσσοντας μία φιλία μεταξύ μας από τότε.