RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό
κάταγμα δεξιού μηρού είχε το Σάββατο (29/06) στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και υποβλήθηκε σε μερική αρθροπλαστική ισχίου γύρω στις 15:15 το μεσημέρι στο Mediterranean Hospital. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και διήρκησε 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες περπατούσε και σκόνταψε σε σκαλί, το οποίο δεν είχε δει με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να σπάσει το πόδι του.

Στην ιδιωτική κλινική το Mediterranean Hospital of Cyprus, η οποία, είναι ενταγμένη στο ΓεΣΥ υποβλήθηκε σε εγχείρηση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Την εγχείρηση  πραγματοποιήσε ο Δρ. Αντρέας Παναγιώτου ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της κλινικής. Ο κ. Παναγιώτου χειρούργησε και τη μητέρα της κα. Άντρης Αναστασιάδη πριν από κάποιους μήνες, η οποία είχε παρόμοιο πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να μείνει εντός κλινικής για δυο με τρείς μέρες και μετά θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην οικία του στη Λεμεσό.

Μαζί με τον ορθοπεδικό Ανδρέα Παναγιώτου στο χειρουργείο ήταν και ο καρδιολόγος του προέδρου της Δημοκρατίας Μαρίνος Σωτηρίου.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο ορθοπεδικός Ανδρέας Παναγιώτου στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο θα μπορεί να περπατήσει με βοήθεια.

Μετά από τρείς μέρες, στην κλινική ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε τρείς εβδομάδες.Η διάθεση του προέδρου σύμφωνα με πρόσωπα που τον ίδια είναι καλή αυτό όμως που τον ενοχλεί είναι ότι θα απουσιάζει από την αυριανή Σύνοδο Κορυφής.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα» αναφέρει σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε προηγουμένως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Σημειώνει τέλος πως η υγεία του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Στο νοσοκομείο Mediterranean πήγε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ενώ εκεί ήταν και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, καθώς και ο Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Πέτρος Δημητρίου, ενώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε και ο Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Στο πλευρό του Προέδρου βρέθηκε από την αρχή η οικογένειά του.

Ευχές και περαστικά από την πολιτική ηγεσία         24news







ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)