RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΦΡΙΚΗ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ EΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΞΑΧΡΟΝΗΣ

Στις 14 Απριλίου άνοιξε και στις 12 Ιουνίου έκλεισε ο κύκλος της φρίκης που
έσπειρε ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.


Μετά από σχεδόν δύο μήνες επίμονων ερευνών, εντοπίστηκε τελικά και η σορός της εξάχρονης Σιέρρα, η οποία κλείνει την τραγική αυλαία των ερευνών, ενώ η ανεύρεση της σορού της μητέρας της έμελλε να αποκαλύψει τη δολοφονική δράση του 35χρονου ίλαρχου.


Όπως μετέφερε ο REPORTER, ο 35χρονος μεταφέρθηκε το πρωί εκ νέου στη λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο, διαφορετικό σημείο, στο οποίο τελικά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της εξάχρονης.


Τις προηγούμενες φορές ο 35χρονος είχε υποδείξει διαφορετικό σημείο, στο οποίο τόσο καιρό επικεντρώνονταν οι έρευνες, ενώ, όπως φαίνεται, «έπαιζε» με τις Αρχές και έκρυβε την αλήθεια. Όπως, δηλαδή, έπραξε ξανά, αφού μετά τη σύλληψή του ο 35χρονος επέμενε ότι δεν σκότωσε την Σιέρρα αλλά πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.


Η σορός της εξάχρονης ανασύρθηκε από δύτη, 59 μέρες μετά, ενώ το άψυχο σώμα της ήταν τυλιγμένο με σχοινί και δεμένο με τσιμεντομπλόκ.

 

Ο εντοπισμός της σορού σήμανε συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, αφού κανείς δεν πίστευε ότι θα εντοπιζόταν σήμερα, ενώ τις προηγούμενες μέρες εκφράζονταν φόβοι ότι ενδεχομένως η μικρή Σιέρρα να μην εντοπιζόταν ποτέ. Μάλιστα το πρωί αποφασίστηκε όπως προχωρήσουν με άντληση νερού από τη λίμνη, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι το νερό δεν είναι τοξικό.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως για αυτοψία οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.  ΡΕΠΟΡΤΕΡ  CY


ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ














ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)












ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ