RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΕΜΕΝΗ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία μετά την ανεύρεση
πτώματος σε χωράφι στο Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Σίγμα, Έλενα Λουκά, το απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο εντοπίστηκε δίπλα από καμένη μπάλα σανού, εκ πρώτης όψεως ανήκει σε άντρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άντρας βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια.

Προηγούμενως, μέλη της Πυροσβεστικής μετέβησαν σε ανοικτό χώρο παρά το δρόμο Κιτίου-Ζυγιού, όπου καιγόταν μπάλα σανού με σκοπό την κατάσβεση της φωτιάς, μετά από σχετική πληροφορία που δόθηκε από πολίτη, ο οποίος είχε αντιληφθεί τη φωτιά.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν εξετάσεις, ενώ για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Πάντως, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα είναι πολύ πρόωρο να ειπωθεί κατά πόσο ενδεχόμενο η σορός του άντρα να μεταφέρθηκε σε συγκεκριμένο σημείο και τέθηκε σκόπιμα φωτιά.


Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, ακόμη είναι νωρίς αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Επιβεβαίωσε ότι είχε συμμετοχή η πυροσβεστική για φωτιά σε μπάλα σανού.   famagustanews 









ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)