RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ - ΠΑΝΟΣ ΖΑΡΛΑΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ

Δυστυχώς η φράση "όσα δεν φέρνει η ώρα τα φέρνει η στιγμή"
θα μπορούσε να ταιριάξει γάντι δίπλα στο όνομα του Πάνου Ζάρλα. 

Απο τη μία στιγμή χαμόγελα και χαρές δίπλα σε δικά του στενά αγαπημένα πρόσωπα κι από την άλλη... να φεύγει σαν άγγελος για το αιώνιο ταξίδι. 


Ποιος μπορεί ακόμα να πιστέψει πως οι εικόνες αυτές "πάγωσαν" οριστικά λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει δώδεκα τα μεσάνυχτα. 
Ποιος μπορεί να χωνέψει πως τα δάκρυα συγκίνησης, από τις 22:00 το βράδυ μέχρι και τις 00:00 τα μεσάνυχτα για την ημέρα των γενεθλίων του δίπλα στην αγαπημένη του μητέρα Στέλλα και στην ίσως μοναδική και τελευταία γυναίκα της ζωής του, Στέλλα Μιζεράκη θα μετατρέπονταν σε μαχαίρι στην καρδιά και αβάσταχτος πόνος. 
Ωρα 22:00: Ο Πάνος φθάνει στο σημείο συνάντησης όπου κρυφά ένα γιορτινό πάρτι έκπληξη στήθηκε για την ημέρα των γενεθλίων του. Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους και η τελευταία γυναίκα που σημάδεψε την καρδιά του, η Στέλλα Μιζεράκη η οποία είχε προηγουμένως μιλήσει με την μητέρα του κυρία Στέλλα για να σβήσουν όλοι μαζί τα κεράκια των γενεθλίων του. 
Εκείνο το βράδυ ο Πάνος ήταν τριπλά ευτυχισμένος. Από τη μία τα γενέθλια του, από την άλλη είχε στην αγκαλιά του την μητέρα του και μια τρίτη και ακόμα πιο συγκινητική στιγμή η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφός του ήταν εκεί δείχνοντας μερικώς σημάδια επανασύνδεσης. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι εκείνες τις τελευταίες δύο ώρες έδειχνε να τις περνάνε σαν να μην είχε μπει ποτε η λέξη "χωρίζουμε". Ηταν τόσο ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο που οι φωτογραφίες που αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το ShowTime Cy φανερώνουν όλα όσα σας περιγράφουμε. Εκείνος έλαμπε δίπλα στην Στέλλα Μιζεράκη και εκείνη ένιωθε τόσο όμορφα μαζί του. 

Ο Πάνος, της έδειχνε ευχές που λάμβανε για τα γενέθλια του και εκείνη κυριολεκτικά τον απολάμβανε. 
Δύο ώρες αργότερα τα πάντα χάθηκαν. Τα πάντα ανατράπηκαν. Ο χρόνος πάγωσε για ΟΛΟΥΣ μα περισσότερο για τις δύο αυτές οικογένειες που με τον χειρότερο τρόπο ντύθηκαν στα μαύρα αποχαιρετώντας τον πιο θετικό άνθρωπο, τον γιο, τον φίλο, τον σύντροφο, τον δικό τους Πάνο Ζάρλα. 
Οι αποκλειστικές - αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει στα χέρια του το ShowTime Cy από τις τελευταίες του δύο ώρες εν ζωή συγκλονίζουν, λυγίζουν και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων μας. 
Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον Πάνο μας, τον Πάνο Ζάρλα, τον μεγάλο νικητή του POL1 που την τελευταία του νύχτα στη γη ήταν χαμογελαστός ενώ έδειχνε και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. 
Απαγορεύεται η αναδημοσιεύση φωτογραφιών ή κειμένου χωρίς να αναφερθεί η πηγή του ShowTime Cy. 







ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)