RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΤΑΜΤΑ ΣΤΗΝ EUROVISION 2019

Αυλαία απόψε για τις πρώτες τεχνικές πρόβες της Eurovision
και πρώτη στην σκηνή ανέβηκε η κυπριακή αποστολή. Υπενθυμίζουμε ότι πρόβες διαρκούν 30 λεπτά κι είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Θα ακολουθήσει περιγραφή, φωτογραφικό υλικό κι αργότερα το επίσημο video από το Eurovision Tv. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Κύπρος
Η εμφάνιση ξεκινά σκοτεινά ενώ λίγο πριν από το πρώτο ρεφρέν εμφανίζονται οι χορευτές. Η Τάμτα φορά ολόμαυρες μπότες και σακάκι ενώ από μέσα κρύβεται το λαμπερό φόρεμά της. Οι χορευτές ντυμένοι στα μαύρα και φορούν καπέλα. Στην γέφυρα βγάζουν το σακάκι της Τάμτα κι  αποκαλύπτεται το φόρεμά της το οποίο είναι αρκετά σέξυ κι αποκαλυπτικό με κρόσσια και κρυστάλλους. Στα κουπλέ οι κινήσεις είναι πιο απαλές ενώ στα ρεφρέν πιο έντονες κι οι χορευτές κάνουν συχνά με το χέρι τους την κίνηση του replay.
Υπάρχουν 6 κολώνες φωτισμένες σε άσπρο χρώμα κι από εκεί εμφανίζονται οι χορευτές που την πλαισιώνουν. Τα γραφικά στην LED οθόνη είναι κυρίως γραμμικά σχέδια σε κόκκινο, άσπρο και μωβ χρωματισμό τα οποία ξεκινούν από την οθόνη πίσω και συνεχίζουν και στο πάτωμα.
Η Τάμτα έχει πολύ φυσικό βάψιμο ενώ από ότι φαίνεται στις πρώτες πρόβες δεν θα ακούμε τις ερμηνείες των συμμετοχών. infe cyprus 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ










ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ