RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΛΙΜΝΗ ΓΕΜΑΤΟ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ

Ημέρα 23η… Η φρίκη γύρω από τον κατά συρροή δολοφόνο συνεχίζεται. Τα βλέμματα και πάλι στραμμένα στον υγρό τάφο του Μιτσερού, στην Κόκκινη Λίμνη. Εκεί, όπου χθες ανασύρθηκε άλλη μια βαλίτσα θανάτου, εντός της οποίας ήταν η σορός της οκτάχρονης Έλενας, ενώ μια εβδομάδα προηγουμένως ανασύρθηκε και η σορός της 38χρονης μητέρας της. Μητέρα και κόρη δολοφονήθηκαν από τα χέρια του 35χρονου ίλαρχου, τον Σεπτέμβριο του 2016…

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ κομβική σημασίας είναι πλέον η συμβολή του συστήματος sonar το οποίο απέδωσε καρπούς.

Κατά της σημερινές έρευνες, θα γίνει προσπάθεια να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα της φρίκης, εντός της οποίας υπάρχει η σορός 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες, η οποία δολοφονήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.

Με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας αναμένεται να εξεταστούν και τα άλλα σημεία που σάρωσε το sonar, ενώ αφού πρώτα εντοπιστεί και η τρίτη βαλίτσα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορός της εξάχρονης Σιέρρα, η μητέρα της οποίας ήταν το πρώτο πτώμα που ανασύρθηκε από το μεταλλείο του Μιτσερού και ήταν η αρχή της αποκάλυψης της φρίκης.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί πέντε θυμάτων, τα οποία είναι η Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα, η οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία, η Μαρί Ρόους, η Κάτχα Ανού και η Αριάν Παλάνας Λοζάνο.  reporter cy 




ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ









ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ