RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η "ΜΑΧΗ" ΨΥΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην «Κόκκινη λίμνη» στο Μιτσερό
περιοχή που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, υπέδειξε ως το σημείο το οποίο ξεφορτώθηκε τα θύματα του αφού πρώτα τα τοποθέτησε σε βαλίτσες.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί και ανασυρθεί οι δύο εκ των τριών με τις έρευνες να συνεχίζονται το πρωί της Τρίτης σε εντατικούς ρυθμούς και στόχο τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας.
Οι έρευνες θα αρχίσουν εκ νέου τόσο με το σύστημα σόναρ όσο και την ρομποτική κάμερα με επίκεντρο τρία σημεία που σηματοδοτήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και στα οποία θα επιχειρήσει να καταδυθεί δύτης.
Την Δευτέρα ενώ αρχικά οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00, το Κέντρο Συντονισμού αποφάσισε όπως ξαναβάλει στο νερό αρχικά την ρομποτική κάμερα και ακολούθως το σύστημα σόναρ για να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο. Οι έρευνες επαναλαμβάνονται σήμερα και δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αλλά σημεία να σηματοδοτηθούν τότε η ρομποτική κάμερα και το σόναρ θα μεταφερθούν στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτου, μέχρι να «καθίσει» η λάσπη στην «Κόκκινη Λίμνη».
Σχέδιο Β
Η τρίτη βαλίτσα μπορεί να είναι κρυμμένη μέσα στη λάσπη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες δουν ότι δεν την βρίσκουν τότε θα αποσταλούν τα αποτελέσματα του σόναρ στην Αγγλία για επεξεργασία των δεδομένων.
Ο ανταποκριτής του 24news, Δημήτρης Λουκά, θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις των ερευνών.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ










ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ