RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΧΡ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ?

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ - Σάββατο 4 Μαίου

Ηλιοφάνεια ενώ κατα τις μεσημεριανές ώρες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα αλλά στα ορεινά πιο αυξημένες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.
Η θερμοκρασία σε άνοδο με τις μέγιστες έως 28 βαθμούς στο εσωτερικό. Έως 23 βαθμούς στα παράλια όμως τοπικά σε επαρχία Λεμεσού και Λάρνακας έως 25 βαθμούς. Στα ορεινά έως 20 βαθμούς και στους 15 βαθμούς στο Τρόοδος.
Άνεμοι 1-2 μποφόρ στο εσωτερικό και έως 3 παροδικά στα παράλια τις πρωινές ώρες ενώ μεσημέρι με απόγευμα στα 2-3 μποφόρ και στα παράλια έως 4 μποφόρ.
Βορειοδυτικοί-Νοτιοδυτικοί στο εσωτερικό και Νοτιοδυτικοί στις υπόλοιπες περιοχές.

Κυριακή 5 Μαίου
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές υψηλές νεφώσεις τις πρωινές ώρες ενώ από μεσημέρι και μετά πιο αυξημενες σε μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.
Δεν φαίνεται κάτι από θέμα βροχών. Αν θα κάνει έστω και λίγες τοπικές ελαφρές βροχές θα είναι τις βραδυνές ώρες. Μέχρι στιγμής το ρίσκο είναι στο 10-15%

Η θερμοκρασία συνεχίζει την ανοδική πορεία της με μέγιστες 28 έως 30 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια 24 έως 28 βαθμούς. Στα ορεινά έως 23 βαθμούς και στους 18 βαθμούς στο Τρόοδος.
Άνεμοι Βορειοανατολικοί-Νοτιοανατολικοί. Από 1 έως 2 μποφόρ τις πρωινές ώρες ενώ στα παραθαλάσσια τμήματα μεταξύ Πάφου-Λεμεσού έως 3 μποφόρ. Μεσημέρι με απογευμα στα 2-3 μποφόρ με μικρές περιόδους και έως 4 μποφόρ.
Δευτέρα σε περαιτέρω άνοδο η θερμοκρασία και μέχρι στιγμής να φαίνεται να φτάνει τους 33 βαθμούς στο εσωτερικό και τους 27-29 βαθμούς στα παράλια που τοπικά και έως 30 βαθμούς. Στα ορεινά 25-26 βαθμούς.
Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.



ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ









ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ