RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Αξιοποιήστε τις λιακάδες του Σαββατοκύριακου (11 – 12.5.2019) διότι από Δευτέρα (13.5.2019) αλλάζουν τα πράγματα.
Για σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου αλλά και σε περιοχές χαμηλότερου υψόμετρου στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Βοριάδες τρία με πέντε μποφόρ, οι οποίοι αργότερα στη Βόρεια Ελλάδα θα γυρίσουν σε νοτιάδες τρία με τέσσερα μποφόρ.
Ο υδράργυρος στα βόρεια θα κινηθεί από εφτά έως 25 βαθμούς. Στα κεντρικά από 8 έως 26 και νοτιότερα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Βοριαδάκι τρία με τέσσερα μποφόρ. Το απόγευμα θα γυρίσει νοτιάς με την ίδια ένταση και θερμοκρασίες από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, βόρειους βορειοδυτικούς ανέμους τρία με πέντε μποφόρ στο Θερμαϊκό που το απόγευμα θα γυρίσουν σε νοτιάδες και θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.
Αύριο Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος αρχικά ουρανός σε ολόκληρη τη χώρα. Γρήγορα, όμως, στα Δυτικά, τα Κεντρικά αλλά και τα Βόρεια θα συννεφιάσει και από το μεσημέρι θα βρέξει τοπικά, ενώ στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα, μάλιστα, θα ενταθούν. newsit 




ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ











ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ