RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ POWER OF LOVE - "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ

Σαν βόμβα θα σκάσει η είδηση ότι θαυμαστής εφιάλτης του POWER OF LOVE 2
και συγκεκριμένης παίκτριας επειδή δεν απαντούσε εκείνη στα μηνύματά του έφθασε μέχρι το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Κωνσταντινούπολη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy ο περίεργος θαυμαστής αφού η παίκτρια του παιχνιδιού δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματά του πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έκλεισε δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένουν τα κορίτσια του POL. 

Το σοκαριστικό της υπόθεση είναι πως σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy εκείνος έστειλε μία κάπως ερωτική φωτογραφία μήνυμα στην εν λόγω παίκτρια και εκείνη αναγνώρισε τα έπιπλα του ξενοδοχείου, κάτι που την σόκαρε.  Ταυτόχρονα έστειλε και σε δεύτερη παίκτρια μήνυμα, κοπέλα που διαμένει στο ίδιο δωμάτιο με την πρώτη.
Φυσικά προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την άφιξη του άρχισε να του απαντά με όσο πιο ευγενικό και γλυκό τρόπο στα μηνύματα για να καταλάβει αν όντως ήταν σε απόσταση αναπνοής από εκείνην.... 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η παραγωγή και εκείνος μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων εξαφανίστηκε. 
Ολα αυτά τα γνωρίζουν ορισμένες παίκτριες μέσα στο παιχνίδι αλλά και μέλη από τις οικογένειές τους αφού έγιναν και εκείνοι λήπτες τέτοιων μηνυμάτων από το εν λόγω άτομο.







ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ